Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו לבית פרטי עם שני עצי לימון בגובה של 2.5 מטר.

שניהם במצב לא משהו. הדיירים הקודמים לא טיפלו בהם יותר מידי.

העלים של העצים נראים מקומטים בצבע ירוק כהה, הבנתי שזאת איזושהי מחלה.

אחד העצים נותן מעט פרי ושני בכלל לא.

לבנתיים בגלל כל הגשמים אני לא משקה אותם.

אשמח לקבל המלצה איך לטפל בעצים הללו, במה לדשן ואיך להחזיר להם את הצבע לעלים?

תודה.

פורסם

תעלה תמונה.

מקרוב, של העלים ומרחוק של כל העץ.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אין לי מושג תיאוריה, אבל יש לי עץ לימון בגינה האחורית.

היה איזה זמן שהיה לנו חשד שהוא נגוע בכנימות, במשתלה מכרו לנו איזה חומר הדברה ששמים סמוך לשורשים (מופיע בבקבוקון של 10 מ"ק, שמים חצי ממנו פעמיים בהפרש של שבוע שבועיים ,לא זוכר את הפרטים). לרעל הזה יש הוראות בטיחות שחשוב להקפיד עליהן, צריך לשים לב גם לזמן מהשימוש בו עד שמותר לקטוף את הירות לאכילה.

כמוכן דואג להשקות אותו בסדירות ולדשן מספר פעמים בשנה בדשן בשחרור מושהה.

אם יש לך שאלות צלם אותו וקח כמה עלים לדוגמא למשתלה. ותכין כמה מאות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שאתה מתכוון לקונפידור, יש לו תחליף שנקרא קונפידנס יותר זול ואותם פעולות.

כששמים את הקונפידור לא ניתן לאכול 30 יום (אם אני זוכר טוב) אז כדאי לקטוף את הפירות לפני שמשתמשים עם התכשיר.

כמובן שצריך לדשן את העץ גם כן,

חומר כמו green guard יכול להיות טוב לעצי פרי.

ולהשתדל להשקות כמה שיותר סדיר את העצים לא לסמוך רק על הגשם.

פורסם

אכן הקונפידור. זה מה שמכרו לי במשתלה. לא הציעו לי את התחליף - אבל זה היה לפני מספר שנים, כך שיתכן שהמבחר היה שונה.

גלבי השקיה - אכן מקפיד מאד.

ובזכות זה יש כל השנה לימונדה טריה (ובזכות העץ השכן גם ריבת קומקוואט).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה שאתה מתכוון לקונפידור, יש לו תחליף שנקרא קונפידנס יותר זול ואותם פעולות.

כששמים את הקונפידור לא ניתן לאכול 30 יום (אם אני זוכר טוב) אז כדאי לקטוף את הפירות לפני שמשתמשים עם התכשיר.

כמובן שצריך לדשן את העץ גם כן,

חומר כמו green guard יכול להיות טוב לעצי פרי.

ולהשתדל להשקות כמה שיותר סדיר את העצים לא לסמוך רק על הגשם.

שמים קונפידור עד לפריחה. אחכ אתה אוכל את זה בפרי. גם אם את הפרי אתה קוטף אחרי 6 חודשים.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני אצלם לך את הלימון שלי. פריחה צפופה עם דבורים מאביקות, לצד לימונים ירוקים וצהובים.

• תוכן חדש...