Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,ברשותי יש סיאט איביזה 2017 ,הדגם היוצא(צורה ישנה).

הרכב עומד כרגע 16000 km והופיעה לי היום הודעה שאני מסובב את הסוייץ :

inspection in 30 days

פעם ראשונה שאני רואה את ההודעה הזאת שנה שעברה לפני הטיפול הראשון,הייתה הודעה כזאת:

oil change service in 30 days

הטיפול הראשון נעשה ביוני בשנה שעברה כל ההודעות אופסו.

אני יודע שצריך לעשות טיפול עוד חודשיים בערך.

מה אומרת ההתראה :(inspection in 30 days)?.(ברור לי שזה בדיקה,אבל האם זה קשור לטיופל השנתי או משהו בנפרד?)

האם זה קשור לטיופל השנתי ואם כן איך זה מופיע לי חודשיים לפני הזמן? כי עדיין לא עברה שנה

בכל מקרה מה אצרך לעשות בעוד 30 יום ,לגשת לצ'מפיון?

אשמח לדעת גם מה כולל טיפול שני וסדר גודל של מחיר ?

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Outstanding
פורסם

כל 15 או שנה זה מתריע על טיפול קטן = service

כל 30 או שנתיים זה מתריע על טיפול גדול יותר שכולל ביקורת(inspection) לכל מכלולי הרכב. (בארץ לא רלוונטי כי בכל טיפול בודקים הכל)

הזול עולה ביוקר

פורסם

אז מתי חל עלי לעשות את הטיפול?,כי הinspection מופיע לי לעוד 30 ,ובהגדרות רשום שיש להחליף שמן רק עוד 90 יום.

צריך ללכת לשתי טיפולים כאילו?

• תוכן חדש...