Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה לגביי 2 הרכבים הנ"ל עבור 7 מקומות.

נכון להיום יש לי אאוטלנדר שנת 2013 ואני דיי מרוצה ומצד שני הניסן גם נשמע טוב וגם נראה טוב.

מה ממליצים?

תודה

פורסם

מבין שניהם ניסאן עדיף, אם תוכל להוסיף לרשימה קיה סורנטו מהדגם האחרון, יהיה לך הכי טוב, או סקודה קודיאק, בשניהם תקבל שדרוג

משמעותי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

לא ציינת אם חדש או משומש ? האאוטלנדר פשוט מאוד אבל זה גם לטובה כי הוא אמין מאוד (ה-7 מקומות זוכה לביקוש גדול) , הניסן יותר איכותי אבל עם מנוע חלש ועם זה דגם לא חדש אז היו תלונות על הגיר , כמו שיינו פה הקודיאק נותן תמורה מצויינת למחירו ולטעמי הוא המומלץ (רק לקחת בחשבון זה שהיבואן זה צמפיון שלא ידועים בשירות שלהם) .

:fadein:
פורסם

המנוע של הניסאן לא חלש. זה טורבו דיזל מודרני. יתרון נוסף שלו זה גם צריכת דלק עדיפה על האאוטלנדר. אבל אכן צפוף מאחורה.

אם צריך להסיע 7 נוסעים, עדיף לדעתי סיטרואן פיקאסו חדיש

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
המנוע של הניסאן לא חלש. זה טורבו דיזל מודרני. יתרון נוסף שלו זה גם צריכת דלק עדיפה על האאוטלנדר. אבל אכן צפוף מאחורה.

אם צריך להסיע 7 נוסעים, עדיף לדעתי סיטרואן פיקאסו חדיש

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

הניסן אכן צפוף מאחור ומנוע הדיזל שלו מרגיש כמו ברלינגו/ קנגו

לא לכולם מפריע אבל חייב נסיעת התרשמות

פורסם

היתה לי אאוטלנדר 2015 7 מקומות ועכשו יש ניסן אקסטרייל 2017, לדעתי הניסן לוקח ובגדול. חוץ מזה שהמושבים בשורה השלישית צפופים. ובקשר למנוע. חפש באינטרנט השוואות בין האאוטלנדר לבין האקסטרייל (ישנה השוואה ספציפית) ותראה שהמנוע של הניסן חזק יותר (במיוחד בקג"מ). אחזקה וטיפול הדיזל זול יותר (מניסיון עם שניהם שעברו אצלי 2 טיפולים במוסך מורשה) וצריכת הדלק טובה יותר בניסן.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תבצע נסיעת מבחן על האקסטרייל ותיווכח בעצמך. בכל מקרה אכן עדיף סורנטו 2015-2016 על שניהם. יותר מרווח משמעותית, יש מיזוג לשורה שניה וגם לשלישית, צריכת דלק תהיה יותר גבוהה. מהניסיון שלי הסורנטו כ 1 ל 9 האאוטלנדר כ 1 ל 11 יש לך והניסאן הכי חסכוני עם 13-14.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...