Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי מרווח, תקציב 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב משפחתי. רכב אמין גם אם אין לו ממש שוק (אין לי בעיה לנהוג על אותו רכב גם עשר שנים). שיהיה מרווח. גם סטיישן יכול להיות אופציה

מחיר 30-35 אבל אפשר גם לעלות ל-40 (לא ממש מתלהב אבל אם תהיה הצעה טובה אז אפשרי)

תודה

פורסם

נראה לי שהמיצובישי לנסר מ2012 או 2013 תתאים מצויין לדרישותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

2.3? נשמע כמו מטחנת דלק

חשבתי על השברולט קרוז 2012-2014 אבל יש כאן עליה הרבה חילוקי דעות

בעיקרון הרכבים המעודפים עלי הם פורד, מאזדה (גם מרצדס ובמוו אבל זה לא בתקציב :wink:)

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם

סניק 5 מושבים 2 ליטר תהיה מה שאתה מחפש, אבל גם היא לא מאוד חסכונית.

אלטרנטיבה נוספת תהיה 308 סטיישן מ-2014 והלאה, אבל היא כבר מתחילה באזור ה-40.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא ראיתי שחיפשת חסכוני, צריכה משולבת 1/10 1/11, ומרווחת בטרוף וגם אמינה... ובמחיר שתקנה אותה יישאר לך תקציב למיכלית דלק שתשים בחנייה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

פלואנס. אם נוסע הרבה אז דיזל ואם לא הרבה אז 2 ליטר.

גם בגזרת האמריקאיות תוכל למצוא איזו שברולט חזקה ימרווחת.

מה עוד אתה מחפש חוץ ממרווח?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממליץ על קיה ריו סאדן מנוע 1400.

יש לי אחת מ 0 קמ שנת 2013 אמינה מאוד, מרווחת מלבד טיפולים שוטפים לא הראתה תקלות מלבד אחת במסגרת האחריות סליל הגה.

טל.

פורסם

קיה ריו רכב מאוד נחות, שברולט 1.6 ממש ממש לא חסכונית או אמינה, זה שלך אין תקלות לא אומר, שמעתי על המון מקרים של תקלות גיר.

אם כבר אני מצטרף להמלצה על הפלואנס דיזל, אבל עם בסטיישן עסקינן אז אפשר ללכת על מקרר כמו היונדאי..

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
קיה ריו רכב מאוד נחות, שברולט 1.6 ממש ממש לא חסכונית או אמינה, זה שלך אין תקלות לא אומר, שמעתי על המון מקרים של תקלות גיר.

ש

אם כבר אני מצטרף להמלצה על הפלואנס דיזל, אבל עם בסטיישן עסקינן אז אפשר ללכת על מקרר כמו היונדאי..

שמע את הקרוז גם קניתי בלב לא שלם,3 שנים איתה אחותי עם רכב זהה 2013 גם 0 תקלות

פורסם
פלואנס. אם נוסע הרבה אז דיזל ואם לא הרבה אז 2 ליטר.

גם בגזרת האמריקאיות תוכל למצוא איזו שברולט חזקה ימרווחת.

מה עוד אתה מחפש חוץ ממרווח?

הייתי רוצה לכתוב חסכונית אבל בד"כ מרווח וחסכוני אלו 2 שאיפות סותרות. כישראלי ממוצע לא אוהב צרפתיות לא יודע אם זה סטיגמה או נכון אז בגדול אני מעדיף פורד, מאזדה, מיצובישי (הציעו אותה כבר)

נ.ב. ביחסית למשפחתיות מה הטווח של צריכת דלק אני רואה כאן 1 ל-10 אנשים מגדירים נורמלי הפוקוס 02 שהייתה לי פעם לקחה בסדר גודל הזה

, לא התקדמו מאז?

• תוכן חדש...