Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהחיפושית של פולקסווגן היא אחת המכוניות הכי אמינות בהיסטוריה - אז?

גולף דורות 1-4 הן מכוניות אמינות להפליא ועדיין רואים רבים מהן על הכבישים - הם עברו אחרי זה לגירים ומנועים שסבלו מבעיות תכנון ולכן גם היו בעיות אמינות.

למה היפניות אמינות יותר?

כי הגישה שלהם שמרנית יותר - זו האמת בסופו של דבר.

תביט מתי טויוטה עברו להשתמש בתיבות רציפות בזמן שרוב היצרניות האירופיות וגם חלק מהקוראניות עברו לתיבות רובוטיות חד ודו מצמדיות וגם זה בעיקר בגלל רגולציות ולא בגלל שהן באמת רצו בכך.

טויוטה עדיין לא מכניסים מנועים גודשים לרכבים העממיים שלהם - למרות שכל העולם עם זקפה קשה במיוחד על "טורבו" - למה? כי טויוטה פשוט שמרנים.

אבל תיקח את מאזדה ותראה את השכלולים הטכנולוגיים עם מנועי הסקיי אקטיב שלהם? -> מעניין אם הם באמת יהיו אמינים כמו פעם.

כשלא עושים שום שינוי הכל נשאר אותו דבר.

זה לא דבר רע רק שיש אנשים סטטיים באופי שלהם ויש אנשים דינמיים באופי שלהם וזה מתבטא גם בחלק מהיצרניות ובתוצרים שלהן.

אני מקווה שזה עונה על התשובה - זה לא עניין של לא יכולים - זה עניין של גישה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר לא יכול לחכות לשאלת תם #3: ״איך אדם ממוצע רוכש צרפתיה חדשה?״ :wink:

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

פשוט מאד: הוא קונה C1 או 108.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם טויטה הכניסה מנוע 1.2 טורבו חדש בc-hr והקורולה החדשה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

אוי לא! עכשיו גם טויוטה כבר לא אמינות יותר :-D

ועוד דבר מצחיק שאכן עשיתי וקרה - רכשתי פעם רנו מגאן 2 שנת 2008 - שהוכיחה אמינות מופתית למען האמת בשנתיים וקצת שהיתה אצלי.

המחשבה שלקנות קורולה מאותו שנתון בזמנו הייתי משלם בין 10 ל15K שקלים יותר ולעומת זאת אם שני דברים עיקריים שהיו יכולים להתקלקל בזמן הזה ברנו היו או שסתומי הלחץ בגיר או קורא הכרטיסים - גם אם שניהם היו מתקלקלים יחדיו באותו רגע - זה היה עולה לי סה"כ 5K שקלים לתקן.

הרנו הזו היתה חסכונית יותר מקורולה של אותה התקופה וגם מרווחת ונוחה לא פחות עם תא מטען ענק ובטיחותית יותר.

ועל הקורולה הייתי משלם יותר - האמינות הזו יקרה לי - מחשבה מעניינת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התשובה לשאלה היא: תסמונת האשה המוכה.

השאלה היא בעיקר על רוכשי יד שניה, או רוכשי יד ראשונה לטווח הרחוק. אלה שמקבלים רכב מהעבודה בחינם, או אלה שמשדרגים את הרכב לאחר שנתיים שלוש, אין להם בעיה עם אמינות, כי הבעיות מתחילות בדרך כלל אחרי כמה שנים.

ואחרי הכל, יש כאלה שסובלים אפילו בשנה הראשונה מבעיות, ונשארים לקוחות נאמנים למותג. ויש כאן הרבה אשכולות שמוכיחים זאת. מקטרים ובוכים וחוזרים כמו ילדים טובים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
בעולם שבו קיימים 3 יצרנים שהם אמינים מעל כל היתר (טויוטה הונדה ומאזדה)

מאיפה הבאת את זה? מיצובישי לא פחות אמינה מהם (אם לא יותר). יש לי חבר שמחזיק צי רכב להשכרה, וכל המכוניות שלו הם מיצובישי ישנות (בנות 10-20 שנה) שהוא קנה בזיל הזול. לקחתי ממנו רכב בתקופה שמכרתי את הרכב, והחדש עוד לא הגיע. הייתי בהלם לראות איך רכב ישן נוסע, מהיר כמו שד וללא תקלות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

אולי בשם הפיוס הלאומי, שזה דבר כל כך חשוב, אפשר לסכם שהכי אמין זה יפני, קצת פחות זה קוריאני, עוד טיפה למטה זה מאמריקה ואנגליה והכי זבל, או פח, כלשון הנבונים שבנו, זה כמובן מאירופה הקונטיננטלית כשצרפת מככבת בראש.

והערת אגב, מהשואל המקורי כאן נדמה לי אפשר להתנתק, ניתנו פה לא מעט הסברים שמבהירים באופן סביר גם אם לא ממצה שמה שהוא תופס כ"עובדה" הוא במקרה הטוב הנחה שעוד נזקקת לראיה. והוא בשלו.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
אולי בשם הפיוס הלאומי, שזה דבר כל כך חשוב, אפשר לסכם שהכי אמין זה יפני, קצת פחות זה קוריאני, עוד טיפה למטה זה מאמריקה ואנגליה והכי זבל, או פח, כלשון הנבונים שבנו, זה כמובן מאירופה הקונטיננטלית כשצרפת מככבת בראש.

והערת אגב, מהשואל המקורי כאן נדמה לי אפשר להתנתק, ניתנו פה לא מעט הסברים שמבהירים באופן סביר גם אם לא ממצה שמה שהוא תופס כ"עובדה" הוא במקרה הטוב הנחה שעוד נזקקת לראיה. והוא בשלו.

פח - אתה מתכוון למטר פח לשקל? או לפח שוודי? או לפח אשפה שבודקים בטסט?

השרשור הראשון של שאלת התם הראושנה סטה ממסלולו וננעל. אז בואו נקבל את עצתו של רועי ונתפייס, פות"ש יקנה טויוטה או מאזדה, אני אשאר עם הסוזוקי'ם שלי וחובבי הצרפתיות יהנו מהשיק ומנוחות הנסיעה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טכנית אפשר לייצר רכבים אמינים מאד ובעלי מרווחי טיפולים גדולים.

אבל זה לא משתלם כלכלית ליצרני הרכב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

גם לא לצרכנים. מחיר הרכישה יהיה פרוהיביטיבי.

פורסם
גם לא לצרכנים. מחיר הרכישה יהיה פרוהיביטיבי.

המחיר יהיה סביר ולא פרו טיבי, תסתכל המחירון של טויוטה (;

פורסם (נערך)

הנה צמח לנו נובירה\אאוטלאנדר חדש.

כמה פעמים הסבירו לך שהיו דגמי קורולה אמינים, והיו כאלה שעשו צרות בצרורות?

בחור, אפילו לקורולה אושריקו שלי החליפו משאבת מים בטיפול של 3 שנים. וזה כנראה דגם הרכב הפרטי האמין ביותר בהיסטוריה (טוב, נפלתי בפח של עצמי. לא יודע מה זה אמין ואין לי שום מחקר שתומך בדברי).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
המחיר יהיה סביר ולא פרו טיבי, תסתכל המחירון של טויוטה (;

הרכבים האמינים משתמשים ברכיבים בני 15-20.

זה נכון לסובארו וסוזוקי(חוץ מהליאנה החדשה).

רכבים חדשים,מתקדמים טכנולוגית יהיו עם בעיות בהתחלה,ובגלל הלחץ למכור ולהחזיר עלויות פיתוח מגיעים לשוק רכיבים שהם לא 100%.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

והקרוסאובר החדש (אאל"ט מנוע שנכנס לשימוש בסביבות 2015, והגיע ארצה במודל 2017 או 2018, אני לא יודע מתי סוזוקי העבירה את שנת המודל) והויטארה החדשה האמורה להגיע בימים אלה. וגם המנוע של הסויפט השתנה בדגם החדש, עד כמה שאני מבין נגזר מהמנוע של הדגם הקודם שהופיע ב-2011.

• תוכן חדש...