Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין על טויוטה.
סקוטי קילמר is that you?

לאנשים שטענו שהגירים של וואג סבלו מחבלי לידה ועכשיו הם חפים מתקלות - מה?

לאנשים שטענו שהגיר החד מצמדי של טויוטה לא אמין-מה? הוא אמנם מזעזע לנהיגה אבל הוא אמין ואני מכיר בחור שנוסע 10 שנים על אותה אחת עם 290 אלף קמ בלי להחליף קלאץ אפילו. ובנוסף יש לו אאוריס רובוטית שהתקלות אצלה לא קשורות לגיר, אבל בהחלט משביתות שמחות.

להגיד שלטויוטה אין מנועי טורבו זו בדיחה משעשעת, הם לא מיוצרים בקנה מידה גדול כי את הלקוחות שלהם זה לא מעניין.

לבסוף אסכם, שלעיתים עדיף לרכוש צרפתיה בזול לעומת יפנית יקרה (קורולה ב40 לעומת סיטרואן ב20, כששתיהן מאותו שנתון), נו באמת לצרפתים גם כן יש יתרונות וגם דגמים לא רעים.

אבל גרמניה? המחירון שלהם לא צונח כמו צרפתי והתיקונים מאוד יקרים, בשביל מה?

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיים מדד "אמינות" במגזין צרפתי "L'automobile" שבו מתפרסם בכל שנה מי הן המכוניות הנגררות הכי הרבה למוסכים.....בראש הטבלה מכוניות הצרפתיות והאחריהן AUDI ותחתית המכוניות היפניות

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
פה הדב, אני שמח שאתה צוחק :)

עוד נקודה חשובה,

היום רוב מערכות הרכבים החדשים מנוהלות ע"י תוכנות, וממש לא קשה לבצע עדכון תוכנה ברגע שנמצאת תקלה כלשהי,

בעיקרון, רוב התקלות שתמצא ברכב ספציפי יהיו באב טיפוס, מהשנתונים הראשונים שלו על הכביש, שבתקופה הזו לרוב גם יהיה הריקול של תקלות מסוכנות,

הבעיה הכי גדולה היא כאשר מדובר בתקלה מכאנית, במנוע או בגיר, שדורשות תיקון יקר, וכאן בדר"כ היצרן ינסה הכל בשביל להימנע מריקול, כמו שאמרו קודמי, תקח לדוגמא את מנועי הטורבו החדשים של הונדה.

אין שום בעיה במנועי הטורבו של הונדה , מחברים שקנו

פורסם
לא מכיר בעיה בהונדה 1.5 טורבו

ויש לי שני חברים שרכשו

עכשיו אפשר להירגע. שני חברים שלו אמרו שאין בעיה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
קיים מדד "אמינות" במגזין צרפתי "L'automobile" שבו מתפרסם בכל שנה מי הן המכוניות הנגררות הכי הרבה למוסכים.....בראש הטבלה מכוניות הצרפתיות והאחריהן AUDI ותחתית המכוניות היפניות

יפה... מה שמוכיח שוב, שאין עשן בלי אש, ואין סטיגמה בלי בסיס.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני מניח שבגרמניה מרבית הרכבים הנגררים הם מתוצרת גרמניה ..., מענין למה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
עכשיו אפשר להירגע. שני חברים שלו אמרו שאין בעיה.
מקסימום יש מי שיעזור

c6cab20d1fd4985ace80d0d9e0fbcd26.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לבוא ולהגיד שאין שום בעיה במנועי הונדה 1.5T, זה סתם לזרוק אמירה לא מבוססת,

אני הייתי כל כך קרוב לקנות את הרכב הזה חדש מהיבואן וזה אחרי נסיעת מבחן, מאוד אהבתי את הרכב,

אך אחרי שקראתי לא מעט תלונות לגבי זה גם כאן בפורום הטכני וגם בחו"ל החלטתי לוותר,

מספיק לחפש בגוגל "honda civic 1.5 turbo engine oil dilution"

נכון שהונדה משקיעה את מירב המאמצים לתקן את הנושא הזה של דילול השמן שקורה בעיקר בנסיעות קצרות באזורים קרים, עדיין אי אפשר להגדיר את זה כ"אין שום בעיה, מחברים שקנו", זה לא מדד לכלום.

פורסם
לבוא ולהגיד שאין שום בעיה במנועי הונדה 1.5T, זה סתם לזרוק אמירה לא מבוססת

"אין שום בעייה ב-2 מנועים של הונדה 1.5T" זו האמירה הנכונה במקרה הזה.

כנראה שיש בעייה בכל השאר.

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...