Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן פיקאסו c3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בודק אופציה לגבי סיטרואן פיקאסו c3 ורציתי לשמוע את חוות דעתכם.

אני מחפש שנתון 2012-2015, עדיף אוטומט ועדיף מנוע דיזל, יד 1/2, כמה שיותר שמורה.

- ברמה הכללית מהי התרשמותכם? אשמח לשמוע על אמינות ארוכת טווח, מחלות נפוצות, עלויות החזקה, מהי בדיוק מערכת s&s, איך עובדים איתה בדיוק וכו'..

- מקריאה ברשת אני מבין שהדגם דיזל עדיף בהרבה על מקבילו הבנזין, אך אם מצאתי בנזין 2012 יד 2 עם 105K, מה דעתכם?

כאמור היא יחסית שמורה, האם העובדה הזו מפצה?

- מנוע דיזל, האם יכול להיות שמדובר באותו מנוע של הברלינגו?

תודה לכולם.

פורסם

היי חברים,

יש להודעה מן אייקון שונה ואני לא בטוח אם התרחשה תקלה, לכן אני מקפיץ ואם ישנה בעיה טכנית בהודעה אשמח שתאמרו לי כך שאעלה חדשה.

פורסם

דיזל אותו מנוע כמו בברלינגו, מערכת Stop&Start קיימת רק הדגם הרובוטי ולא בידני. המערכת מניעה את המנוע באמצעות אלטרנטור תוך שימוש באנרגיה שהיא אוגרת בקבלי על. זה עובד הרבה יותר טוב מהתנעה באמצעות סטרטר.

הדיזל חסכוני מאוד - 1 ל 20 בקלות.

את הבנזין לא מכיר.

פורסם

תודה בוקי, אתה תמיד עונה לי תשובות מפורטות ומנומקות.

תגיד, מה ההתרשמות שלך מהרכב דיזל? בהתייחס לאמינות והחזקה שוטפת.

עלויות יוצאות דופן לחלפים? (למשל בסקודה יטי גיליתי שמשאבת מים/דלק יכולה להגיע ל 2500 ש"ח).

פורסם

חפש סיכום שלי על הרכב. עדיין מחזיק אחת כזו 2012 יד ראשונה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

היי מלטבשי,

תגיד אתה מכיר את דגם הבנזין? יש לך מידע על אמינות שלו? האם הפער בינו לבין הדיזל מצדיק את הבחירה בדיזל בהתחשב שגרסת בנזין שמצאתי שמורה ויפה יותר מבחינה חיצונית ופנימית, אל מול גרסת דיזל פחות שמורה.

*שתיהן קמ חופף

*נסועה שלי לא גבוה (15k) שמצדיקה מנוע דיזל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לשאלה על הסיטרואן c3 פיקאסו גיר רובוטי מנוע 1.6 120 כ"ס.

איך הגיר מבחינת אמינות, האם יש תקלות יקרות ונפוצות- מדובר על גיר חד מצמדי?

האם יש מחלות ובעיות במנועים האלה?

• תוכן חדש...