Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היה לי נייד מאז שנת 2007 בערך אני לא מכיר את השוק, אני צריך לפטופ עם I7 (דרישת תוכנה שאני עובד איתה) ואפשרות להתקין בחנות WINDOWS 10 PRO ולא HOME או גרסא אחרת. מסך אפשר 15 או 17 לא יפריע לעלות אם זה לא בא משמעותית על חשבון המפרט

תקציב - 3,500

רב תודות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

באיזו תוכנה מדובר?

דווקא בניידים המודרניים, ההבדלים בין i5 ו i7 הם ממש קטנים (אולי עוד 200 מגה"צ בתדר עבודה) ולרוב אין הצדקה אמיתית לi7.

פורסם

יותר ממעבד, מה שחשוב זה דיסק SSD וזיכרון פנימי של לפחות 8gb .

אצלי בעבודה מחשבים אפילו ישנים ששודרגו ל SSD, השתפרו פלאים ומריצים המון תכנות כבדות. אבל כמו שאמר קודמי, צריך לבדוק מה התכנה דורשת.

פורסם

אז לפי האתר שלהם:

http://www.alphacam.com/systemrequirements

אין שום צורך ב i7, אפילו core2duo יעבוד. מה שכן צריך (ומאד מומלץ) זה כרטיס מסוג quadro.

האופציה היחידה שאני מכיר למחשב נייד עם quadro באזור 3,500 ש"ח היא זו:

http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=42239&did=2066&G=11998&SM=14618

מחשב חדש במפרט דומה עולה היום כ 8,000 ש"ח.

פורסם

רק לחדד אני לא עובד בכלל עם התוכנה במצב 3D ולכן לא צריך כרטיס מסך מי יודע מה, כן יש לי שרטוטים כבדים ב2D לכן קיבלתי המלצה מהמפיץ לקחת I7. למרות שכנראה זה באמת אוברקיל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...