Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

אני בעלים של הונדה ג'אז 2011 טרנד (1.4 לא היברידית אוט')

לאחר שברכב שבק המצבר (תודה חורף), הזמנתי ממצבריה מצבר חדש בקיבולת 40A כמומלץ ברכב זה מסוג סטרטאפ,

סוכם מחיר (450 שקלים) ותואם אספקה אלי הביתה,

המתקין שהגיע התקין במקום 40A מצבר בהספק 35A לאחר שהסביר לאשתי כי זה המצבר המתאים, לזכותו יאמר שגם לקח מחיר מופחת (350 שקלים), מכיוון שהמצבר הקודם שרכשתי היה VARTA BLUE 40A ואני יודע שזה מצבר מתאים אני דואג כעת כי המצבר החלופי לא יסחוב וכי יצבור בלאי מואץ וישבוק חיים מהר מהמצופה,

האם יש אמת בחשש או שמא התקנת מצבר 35A היא זניחה ואין מקום לחשש?

הרכב לא משתמש בצרכנים כבדים מיוחדים (אין מגברים / מערכות זללניות כלל פרט להתקנה מקומית של קודן)

תודה

יניר

פורסם

המספרים הללו הם לא אמפר אלא אמפר\שעה. לא הספק אלא קיבולת.

במילים אחרות קיבלת מצבר עם קיבולת קטנה יותר. אם שאר הנתונים מתאימים לרכב - אמור לעבוד היטב, אם אין לך צרכנים כבדים העובדים גם כאשר הרכב אינו מונע (או זליגה משמעותית והרכב עומד מספר ימים ללא נסיעה) - לא צריכה להיות בעיה בתקופת האחריות.

כמובן שעדיף מצבר כן קיבולת גבוהה יותר המתאים לרכב.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תודה על התגובה, הבנתי,

האם שווה להתעקש מול המצבריה (רשת גדולה) שעשתה את הטעות (למרות שלפי המתקין זאת לא טעות אלא המצבר הנכון - אפילו הפנה אותי לאתר של שנפ שגם שם רשום.. 40אמפר ולא 35) שיחליפו למצבר 40 אמפר כמסוכם ולפי המלצת יצרן? או האם זה זניח לגמרי, להינות מהמצבר המוזל ולשכוח מזה?

תודה

• תוכן חדש...