Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום היום נסעתי לבצע טסט ברכב שלי מסוג פולסווגן גולף 2003 דיזל שמתי את התוסף בדלק לפני שנסעתי למכון הטסטים לאחר הטסט הכשילו אותי בגלל מערכת פליטה ברכב למישהו ידוע מה זה אומר את מה צריך לסדר ? והאם זה יחסית יקר לסדר דבר כזה?

עריכה אחרונה על ידי menir1
פורסם
מנוע דיזל=רצוי תוסף סולר בלבד וכמובן לחמם את הרכב בנוהל הרגיל בנסיעה מנהלית כ 15 דקות עם לחיצות ואם לא עשית זאת,הגעת עם ממיר קר לבדיקה ובגלל זה הכישלון.

איזה ממיר יש בגולף דיזל 2003?

יש לך שמץ איך בדיקת זיהום לרכבי דיזל מתבצעת?

לא דיברנו כבר שאם לא יודעים עדיף לא לענות?

יום טוב גם לך

פורסם

הבדיקה באצה חופשית, לפעמים צריך להאיץ את המנוע יותר פעמים עד שהבדיקה מצליחה. ממליץ לך בזמן שאתה ממתין לבדיקה לבצע האצות מנוע להפחתת פליטת הפיח.

פורסם
איזה ממיר יש בגולף דיזל 2003?

יש לך שמץ איך בדיקת זיהום לרכבי דיזל מתבצעת?

לא דיברנו כבר שאם לא יודעים עדיף לא לענות?

יגאל, אין בדיקת זיהום אוויר לרכב דיזל ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יגאל, אין בדיקת זיהום אוויר לרכב דיזל ?

ראשית הרכב משנת 2003, כלומר יורו 3, כלומר אין שום ממירים.

שנית, עד היום במדינת ישראל, בדיקת זיהום במנועי דיזל בודקת פליטת פיח\עשן בהאצה חופשית. כלומר גם אם היה ממיר, התפקוד שלו זה לא מה שנבדק בטסט.

יום טוב גם לך

פורסם
ראשית הרכב משנת 2003, כלומר יורו 3, כלומר אין שום ממירים.

שנית, עד היום במדינת ישראל, בדיקת זיהום במנועי דיזל בודקת פליטת פיח\עשן בהאצה חופשית. כלומר גם אם היה ממיר, התפקוד שלו זה לא מה שנבדק בטסט.

אם כך,תוסף יכול לפתור את הבעיה או שזה משהו יותר רציני ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם כך,תוסף יכול לפתור את הבעיה או שזה משהו יותר רציני ?
ב99.9% תוסף זה כוסות רוח למת, לא רק בדיזל.

יום טוב גם לך

פורסם
שלום היום נסעתי לבצע טסט ברכב שלי מסוג פולסווגן גולף 2003 דיזל שמתי את התוסף בדלק לפני שנסעתי למכון הטסטים לאחר הטסט הכשילו אותי בגלל מערכת פליטה ברכב למישהו ידוע מה זה אומר את מה צריך לסדר ? והאם זה יחסית יקר לסדר דבר כזה?

על מה בדיוק נכשלת? זה לא ממש ברור. אנא צלם את הטופס.

ב99.9% תוסף זה כוסות רוח למת, לא רק בדיזל.

אל תהיה פסקני, יש פתרונות לעישון יתר על ידי תוסף.

אני אפרט אחרי שאבין על מה בדיוק ההכשלה.

פורסם
+1

רכב דיזל שנת 2004 עם egr מבוטל

עובר טסט ללא שום בעיות עם ערכים תקינים לגמרי

לא הבנתי למי ה+1?

אתה טוען שאתה עובר טסט תודות לאיזה תוסף?

יום טוב גם לך

פורסם

+1 לתגובה שהייתה האחרונה בזמן הכתיבה

שהבחור שאל על מה בדיוק נכשל

'' על מה בדיוק נכשלת? זה לא ממש ברור. אנא צלם את הטופס.''

פורסם

בדיזל לא בודקים את הרכב העשון, בודקים את כהות העשן עם מכשיר אופטי בהאצה חופשית (גז בניוטרל) של המנוע לסל"ד מירבי או קרוב לזה.

האצה ראשונה ללא מדידה, לניקוי פיח.

אחרי זה 3 האצות עם מדידה ועושים ממוצע.

אני חושב שאם נמדדו ערכים לא תקינים, סעיף הליקוי לא יהיה "מערכת פליטה" אלא "זיהום אוויר".

פורסם

ראשית כל תודה לכולם על העזרה אתמול שיצאתי מהטסט אז יצא לי לדבר עם שלושה אנשים אחד אמר לי זיהום אוויר אחד אמר חור באגזוז ואחד אמר מערכת פליטה עכשיו כולם בילבלו אותי אז אני מצרף לכם אתה מה שהיה רשום לקוי

אצלי 20181107_090304.jpg

• תוכן חדש...