Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נכשלת גם על זיהום אוויר וגם על מערכת הפליטה.

יכול להיות שתיקון של האחד יפתור את האחר.

אם זה רק חור קטן ואפשר להלחים העלות תיקון לא יקרה.

אני ממליץ לך 2 דברים:

1. זכותך לשאול את הבוחן על מה נכשלת. מה הייתה הבעיה. כדאי לך לעשות את זה ישר אחרי שנכשלת כי יום אחרי הסיכוי שהוא יזכור אפסי. ככה לא תצטרך להתעסק בספולקציות.

2. קח את הרכב למכון אגזוזים שאתה סומך עליו ותראה מה הבעיה. אם אתה לא מכיר - ספר לנו מהיכן אתה.

פורסם

עושים עוד את הבדיקות האצה חופשית האלה? אני זוכר שזה הופסק בעקבות הדלקת נורות ABS או בקרת אחיזה/ משיכה בכל מיני רכבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שהופסק לפני איזה 12 שנה זה הרצה על דיינו, זאת אומרת בעומס.

היום עושים בדיקת האצה חופשית. הרכב עומד במקום. הגלגלים במקום, נותנים גז בניוטרל.

זה לא מדליק שום נורות וגם לדעתי לא ממש משקף את רמת הפליטה של הרכב בנסיעה של ממש.

פורסם

בכפר קרע היו עושים לי במוסו בדיקה בטסט לפי העין.

"תאיץ, תאיץ, תאיץ, יאללה בסדר, זה לא שחור":wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לקחתי את הרכב למוסך לא זיהו שום תקלה ברכב או באגזוז המוסכניק אמר לי כל הדרך עד לשם להשתדל לסחוט כמה שיותר את ההילוכים הגעתי לטסט חוזר אחרי שהייתי אצלם אתמול היום הרכב עבר בהצלחה את הטסט ובנוסף הם היום העירו לי על מגב אחורי לא תקין ואתמול בכלל לא בדקו אותו ולא רשמו את זה כלקוי או הערה

פורסם (נערך)

נראה לי שהיית ב"מכסת הנכשלים" של אותו מכון טסטים (לאותו יום) :cry:

(יענו - היית חייב להכשל, כי אולי לפחות לטעמם - לא את כולם אמורים להעביר...)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
איזה ממיר יש בגולף דיזל 2003?

לא דיברנו כבר שאם לא יודעים עדיף לא לענות?

אכן גולף דור 4 עם מנועי דיזל 1.9L שיוצרו החל משנת 1997 הגיעו עם ממיר קטליטי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
ראשית הרכב משנת 2003, כלומר יורו 3, כלומר אין שום ממירים.

שנית, עד היום במדינת ישראל, בדיקת זיהום במנועי דיזל בודקת פליטת פיח\עשן בהאצה חופשית. כלומר גם אם היה ממיר, התפקוד שלו זה לא מה שנבדק בטסט.

לא מצויין פה באיזה דגם מדובר, אבל אני כמעט בטוח שיש ממיר בדגם המדובר.

כנראה בעל הרכב מדבר על דגם מנוע 1.9 דיזל, גולף דור רביעי. ששם יש ממיר קטליטי במרכז הרכב.

כנראה לפי התיאור תקלה הוא נכשל על חור באגזוז , ולא משהו אחר.

לא קשור לממיר במידה ויש או אין בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

כפי שכבר ציינתי קודם לכן גולף דור 4 שווקה בארץ עם מנועי דיזל בנפח של 1.9L בלבד לכן במקרה זה אם פותח האשכול לא ציין את נפח המנוע ברור שזה 1.9L.

איזה כייף לי :)

פורסם

קיבלתי, יש ממיר. לא ברור למה צריך אותו ביורו 3 אבל שיהיה.

בכל אופן תפקוד הממיר לא נבדק בטסט, לכן אין מה לחמם אותו, לעסות אותו ולהכין לו ארוחה רומנטית.

יום טוב גם לך

פורסם

הממיר המחמצן בדיזלים הקלים היה בנמצא כבר לדעתי משנת 96 וכן כן, יש לו השפעה על כמות העשן השחור, לא הרבה אבל מספיק שאם הוא לא פעיל או הוסר, קיים סיכוי סביר שהרכב לא יצלח בדיקת כהות עשן.

פורסם (נערך)

רכב דיזל מסחרי(ויטו) 2008 ללא egr ללא ממיר וללא DPF( מגיע במקור עם)

עובר טסט ללא שום בעיה במכונים שונים כבר כמה שנים טובות

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם (נערך)

בשני המגאנים שהיו לי, 01 ו 02, לא היה שום ממיר, ולא היה שום עשן.. תמיד עברו טסט ללא שום בעיה.

בחלק מהזמן גם בלי egr.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...