Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כותב את ההודעה עבור חבר, שקנה לא מזמן CB500 מודל 94. האופנוע במצב מכני סביר, אבל דורש עוד המון עבודה ותשומת לב כדי להגיע למצב מושלם.

כרגע, דרושים לבחור חלקי חילוף מסויימים:

ידית ברקס

כידון (הנוכחי עקום מעט)

וגומיות שמחברות את הקרבורטור לספעת הפליטה (צר לי שאיני יודע את המונח המקצועי לגומיות).

מהיכן ניתן לקנות חלקי חילוף כאלו לאופנוע באיזור ירושליים?

תודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מישהו?

חנות מומלצת לחלקי חילוף בירושליים?

אולי לא משומשים..., אבל עדיין...,

חשבתם על מוסכי הונדה באזור ירושלים...?

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
וגומיות שמחברות את הקרבורטור לספעת הפליטה (צר לי שאיני יודע את המונח המקצועי לגומיות). ]/QUOTE]

לסעפת יניקה, לא פליטה. הגומיות נקראות פשוט סעפות אוויר (למיטב ידיעתי).

תנסה למצוא מיקרופישים של האופנוע או תלך למוסך כלשהו ותברר את המק"ט.

חלקים כאלה כדאי לדעתי לקנות חדשים, כי זה גומי, וגומי מתבלה באופן טבעי.

אתה יכול לנסות להזמין מהאינטרנט לפי המק"ט. יצא הרבה יותר זול מלקנות בארץ.

פורסם

תראה מצד אחד אתה רושם פה ידית ברקס שזה ממש שטויות עניין של 100 ש"ח מקסימום בשביל זה יש לך את : דראג, יוני אופנועים וכל שאר המוסכים הגדולים שאותם אתה יכול למצוא בשימושון של פול גז אם אני לא טועה.

בקשר לכידון שזה עניין רציני אני הייתי מתייעץ טיפה עם החברה המקצוענים שיש במוסכים הגדולים ולוקח מספר חוות דעת אם יגידו שיש צורך להחליף את כל הכידון קומפלט או לשפץ אותו במחיר יקר ניתן לשקול כל מיני אפשרויות כגון: אי ביי, חנויות בחו"ל בעלות אתר אינטרנט, כל מיני סוכנויות בארצנו הכל ע"פ סקר השוק שתעשו.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תנסה אצל זאקי, מ''מחסן חלפים'' איזור התעשיה תלפיות, יש לו שם הרבה חלקים למכירה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

לשפץ כידון?!?

עשית את זה פעם?

שמעת על זה פעם?

מי "משפץ" כידון?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...