Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב שני - 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אנחנו מחפשים רכב שני למשפחה בתחילת דרכה, אשתי עד היום נהגה על סיטרואן C1 ומבחינתה זה הרכב המדהים בעולם כך שכפי שאתם מבינים, ביצועים אינם מדד חשוב.

הרכב צריך להיות מרווח מספיק עבור כיסא בטיחות 1 לפחות ועדיף שגם ל-2, תא מטען מרווח מספיק עבור עגלה, אוטומטי/רובוטי ומעל הכל בטיחותי ככל שניתן ולא מועד לפורענות מבחינת תקלות.

נסיעות עירוניות בעיקר אבל לא רק וגם אז צריך לומר שיש רכב חברה שיעשה את הנסיעות המשמעותיות יותר, צפויים להחזיק בו כשנתיים ולכן חשוב לי שישמור על ערכו באופן יחסי.

התחלתי את החיפושים כשאני נעול על טויוטה יאריס - על אף התמורה הנמוכה יחסית למחיר ולו בגלל המוניטין האמין והמחירון הסטטי.

כשהבנתי ש-50 אלף ש"ח יקנו לי במקרה הטוב רכב שנת 2012-13 עברתי להסתכל גם על מאזדה 2 (רק דינמיק), פג'ו 208 בהשפעת כמה פוסטים בפורום וסקודה פאביה ואלו ארבעת הדגמים שאני מתמקדם בהם כרגע.

סוויפט/I-20 וגם ספייס-סטאר נפסלו בינתיים כי נראות (מראית עין וסקירות בלבד) פחות איכותיות.

אשמח אם תוכלו לעזור לי להתמקד בדגם 1-2 בהתאם לצרכים שפירטתי קודם.

עריכה אחרונה על ידי YOG_B
פורסם

ליאריס תא המטען קטן מאוד - לא מתאים לעגלות.

לפי מה שרשמת , ישנם שני רכבים שמתאימים לכל הדרישות ( מרחב פנים+ בגאז', חסכון, אמינות ושמירת ערך ) :

הונדה ג'אז ( בנזין או היברידי ),

טויוטה ספייס ורסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...