Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בייבוא רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש פה , ולאחרונה חשבתי לייבא רכב ולמכור אותו בארץ.

אני יודע שזה לא פשוט כמו שאני חושב וזה לא כזה כסף קל

פשוט רציתי לדעת האם הפער במחיר משמעותי מספיק בשביל

לקבל רווח מסויים , אין לי בעיה למכור את הרכב גם אחרי שנה

שאגב הבנתי מבירור קצר שאין אפשרות למכור רכב מיובא אלא רק לאחר שנה..

תודה מראש :)

פורסם

תתחיל ממוצרי צריכה בסיסיים יותר.

אם אתה רוצה קריירה של ייבוא, רכב זה למתקדמים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יודע אולי האם הפער ברמת גדול בשביל לייצר רווח ? 7-9 אלף שקל אפשר לשלם לסוכן שיטפל בהכל אבל האם זה עדיין נשאר רווחי?

פורסם

אם אתה רוצה לייבא רכב בודד לעצמך, פנה לחברה שעוסקת בייבוא.

הם יתפרנסו מזה, ואתה עדיין תרוויח (בהנחה שמדובר ברכב ייחודי ולא עממי).

אם אתה רוצה ללמוד בהתכתבות איך להיות יבואן, זה לא הפורום המתאים. יש אחרים.

אם אתה חושב שתייבא רכב בודד, תמכור אותו אחרי שנה ותרוויח, אתה טועה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש מגרשים שמייבאים מחו"ל שיודעים לאתר רכבים במחירים נמוכים ולגלגל אותם ללקוח.

עם כוח קנייה של רכב אחד,ועלויות נלוות שיידרשו ממך כנראה תגיע לסכום דומה שבו הם מוכרים רכב.

אחרי שנה לא תמכור ברווח,הרכב כבר שנה על הכביש.

אלא אם כן אתה מייבא פרארי מאוד מיוחדת שאין להשיג ומישהו ממש ירצה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

רכב חדש: היות שאתה קונה רכב בחו"ל יקר יותר מהיבואן שקונה סיטונאי, ועלויות השיגור שלך גבוהות יותר, והמיסים זהים, תגיע לאותו מחיר אחרי שתגלם את מרווח הרווח (השערורייתי) של היבואן. ואז תצטרך למכור אותו.

רכב משומש: עד שנתיים מתאריך הייצור. כאן המצב פחות גרוע כי אתה בקצת השתדלות יכול להשיג דיל טוב (המיסים יחושבו ממילא על פי מחירון של המכס). אבל מקסימום תרוויח קצת. בזמנו סייעתי לחבר תושב חוזר להביא רכב בן 4, בסוף זה לא ממש השתלם אבל הוא מבסוט שהביא את הרכב שלו שאהב ונוסע בו להנאתו כאן (רכב די נדיר בארץ אבל לא מיוחד כשלעצמו).

סיכום: שווה להביא רכבים מיוחדים שאתה לא מתחרה ביבואן. אם זה לפרנסה, לך ללמוד מקצוע. אם זה לכיף בצד, לך על זה, קצת תרוויח קצת תפסיד ואחרי הפעם הראשונה תהיה "מומחה".

טיפים: 1. תנסה למצוא רכב שיש עליו הקלות מיסוי שתוכל לגלגל ללקוח. 2.שיהיה לך לקוח (משלם) לפני שאתה נכנס לכל ההוצאות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אם אתה מייבא רכב משומש מחו"ל שיכול לעלות על הכביש כאן בארץ (כדאי לבדוק את זה לפני שאתה בכלל מתעניין), ומשקיע בו כסף - כלומר מביא אותו למצב שהוא חדש כאילו יצא מהסוכנות, יש סיכוי שתרוויח אבל רק אם באמת תמצא פריק של הרכב הזה. כדאי שתחפש קודם לאיזה רכבים יש שוק. אתן לך טיפ: בארץ זה לא רווחי, במדינות כמו ארה"ב ובריטניה זה מאוד רווחי וגם יש סדרות טלווזיה שלמות על כל התעשיה הזאת שבה לוקחים רכב במצב בינוני מינוס, והופכים אותו לחדש מהסוכנות.

פורסם

אם זה היה רווחי בארץ, כולם היו עושים את זה, ומגרשים של סוחרי רכב היו מלאים ברכבים משומשים מאירופה/אסיה/ארה"ב, כמו בהרבה מקומות בעולם, כולל הרש"פ.

אבל בישראל יש הגבלות ייבוא דרקוניות, שהופכות ייבוא אישי למסורבל ולא משתלם, לכן זה לא נפוץ פה.

ואולי, נוכח העומס בכבישים, טוב שכך. אם היינו בנוסף הופכים למזבלה של מערב אירופה, הדרך היחידה להגיע ממקום למקום הייתה לקפוץ על גגות של מכוניות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...