Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר קצת סינונים לפי קריאה באינטרנט יוצא מחר לסיבוב בכולמוביל טרייד וטריידמובייל.

אז קודם כל אשמח לחוות דעת על הסוכנויות האלה.

וגם להמלצות או להפך לגבי הדגמים שאבדוק:

1- אאוטלנדר 2015.

2- ספורטאז 2015 מנוע 2000.

3 ש ספורטאז 2016 מנוע 1600.

אשמח גם לדעתכם האם כדאי לקנות מחברות הליסינג וכך אפשר לקחת לקחת דגמים/שנתונים מתקדמים יותר?

אגב התקציב הוא 100k.

תודה מראש

פורסם

על האאוטלנדר הייתי מוותר.

אלא אם כן קריטי לך 7 מקומות.

במחיר הזה נכננס טוסון 1.6 הדגם החדש,אהבתי אותו יותר מאשר את הספורטאג'.

טריידמוביל יקרים יחסית לשוק.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
על האאוטלנדר הייתי מוותר.

אלא אם כן קריטי לך 7 מקומות.

במחיר הזה נכננס טוסון 1.6 הדגם החדש,אהבתי אותו יותר מאשר את הספורטאג'.

טריידמוביל יקרים יחסית לשוק.

אפשר לדעת למה לוותר על האאוטלנדר?

פורסם

לא משנה מה תקנה - אם אתה לא זקוק למימון עדיף לך מיד 2.. מכל דגם יש עשרות רכבים למכירה.. שווה להתאמץ טיפה בחיפוש ולחסוך המון כסף.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לא משנה מה תקנה - אם אתה לא זקוק למימון עדיף לך מיד 2.. מכל דגם יש עשרות רכבים למכירה.. שווה להתאמץ טיפה בחיפוש ולחסוך המון כסף.

בהחלט התחלית להסתכל בלוח יד2 לאחר הסיבוב שעשיתי במגרשים ואני מתחיל להבין ןשזאת אופציה עדיפה גם למכירה וגם לקנייה (וכן אני לא זקוק למימון).

הבעיה שממש קשה להחליט אם ללכת על גיפון שכנראה חוץ מישיבה גבוהה אין באמת יתרונות או לקנות משפחתית בסגנון של i35 או קורולה?

חשוב לי מאוד המרווח מאחור ובגאז גדול.

הייתי הולך על המיניוואנים אבל הם נראות זוועה.

פורסם

הג'יפונים מציפים את הכבישים, זו האופנה כרגע.

מעבר לזה, אתה זוכה ברכב מרווח ובעל ישיבה גבוהה ו"שולטת" ביחס למשפחתית.

בפחות מ 100 א' ש"ח תוכל להשיג ספורטז' 2015 מנוע דגם פשוט, או ix35 דגם מפואר - שניהם עם מנוע 2.0 מעודכן שמספק 166 כ"ס.

המיצובישי יותר מעודן, חסכוני, ומרווח משניהם.

בגרוש וחצי מעל ה 100 תוכל למצוא את גרסאות ה 1.6 של הטוסון והספורטאז'מהדור האחרון - שניהם רכבים מרווחים עם יתרון לקיה שמצוייד במער' בטיחות מקוריות ופתחי מיזוג לאחור. המנוע הקטן יספק אותך אם אתה לא גר בתוואי הררי.

מצד שני, בפחות 100 א' תוכל לרכוש מאזדה 6 מבציר 2015 מנוע 2.0, או B4 2015 עם מנוע 2500 - שני רכבים מרווחים, נוחים, שייספקו לך שקט תעשייתי והנאה בנהיגה לעומת הג'יפון ממוצע והמשפחתית הפשוטה.

כך או כך, עדיף לך למצוא את הרכב הבא שלך ביד 2 ולחסוך את הקופון הענק שגוזרים במגרשי הרכב.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
הג'יפונים מציפים את הכבישים, זו האופנה כרגע.

מעבר לזה, אתה זוכה ברכב מרווח ובעל ישיבה גבוהה ו"שולטת" ביחס למשפחתית.

בפחות מ 100 א' ש"ח תוכל להשיג ספורטז' 2015 מנוע דגם פשוט, או ix35 דגם מפואר - שניהם עם מנוע 2.0 מעודכן שמספק 166 כ"ס.

המיצובישי יותר מעודן, חסכוני, ומרווח משניהם.

בגרוש וחצי מעל ה 100 תוכל למצוא את גרסאות ה 1.6 של הטוסון והספורטאז'מהדור האחרון - שניהם רכבים מרווחים עם יתרון לקיה שמצוייד במער' בטיחות מקוריות ופתחי מיזוג לאחור. המנוע הקטן יספק אותך אם אתה לא גר בתוואי הררי.

מצד שני, בפחות 100 א' תוכל לרכוש מאזדה 6 מבציר 2015 מנוע 2.0, או B4 2015 עם מנוע 2500 - שני רכבים מרווחים, נוחים, שייספקו לך שקט תעשייתי והנאה בנהיגה לעומת הג'יפון ממוצע והמשפחתית הפשוטה.

כך או כך, עדיף לך למצוא את הרכב הבא שלך ביד 2 ולחסוך את הקופון הענק שגוזרים במגרשי הרכב.

חשבתי אולי על האאוטלנדר 7 מקומות.

השאלה האם עלויות הרישוי והביטוח יקרות יותר מה 5 מקומות?

ושאלה נוספת האם המזגן מתפקד גם עבור אלה שיושבים מאחורה?

פורסם

טוב אז השלב הראשון עבר בהצלחה והרכב שלי נמכר.

עכשיו אני צריך למצוא ואשמח לעזרה בהתלבטות:

ספורטאז צורה חדשה 2016 מנוע 2000 (במידה ואצליח להכניס אחת כזאת לתקציב של 110)

או מיצובישי אאוטלנדר צירה חדשה 2015 עם שבע מקומות (גם כאן צריך להיכנס לתקציב)

לזכות הספורטאז מערכות הבטיחות, העיצוב הפנימי והמזגן מאחור.

לזכות המיצובישי - 7 מקומות וצריכת דלק.

על מי מהן הייתם ממליצים?

ובמידה ולא אצליח להכניס אותן לתקציב מה עדיף אאוטלנדר צורה חדשה 5 מקומות או ספורטאז צורה ישנה מנוע 2000?

פורסם
שקול רכב מנהלים. מרווחים כמו הג'יפונים, איכותיים יותר לרוב, ובגלל האופנה פחות מבוקשים וזולים יותר

מחזק.

אתה יכול לקנות קאמרי היברידית במחיר הזה.

אולי לרדת שנה-שנתיים ולהכניס לקסוס is מהדור החדש.

שדרוג משמעותי ביחס לג'יפונים האלה וצריכת דלק לא רעה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

העם רוצה לשבת גבוה ולנסוע בעגלות, לך תסביר יתרונות של רכבי מנהלים בחצי מחיר היום מהג'יפוני מדרכות האלה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
העם רוצה לשבת גבוה ולנסוע בעגלות, לך תסביר יתרונות של רכבי מנהלים בחצי מחיר היום מהג'יפוני מדרכות האלה.

אני לא רואה שהטויוטה קאמרי שהוצעה פה היא חצי מחיר באותו שנתון.

• תוכן חדש...