Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את מי שממליץ על ספלאש. לא נהגתי בפח אשפה כזה בחיים ונהגתי בהרבה פחי אשפה מוטוריים.

הפיקנטו יש איביזה 1.4 בתקציב.

יש גם 1.6 אם תחזור כמה שנים אחורה, כנ"ל פאביה (זה בגדול אותו הרכב רק עם סמל שונה).

יש גם פולו, 2012 - שנראית מעולה ויש גם ב3 דלתות עם 1.4 ו80-85 כ"ס.

ספלאש ומיקרה יוציאו ממנו בעיקר תסכול וקללות בתוואי של חיפה. או בכלל...בכל פעם שהוא יתיישב באוטו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני לא מבין את מי שממליץ על ספלאש. לא נהגתי בפח אשפה כזה בחיים ונהגתי בהרבה פחי אשפה מוטוריים.

הפיקנטו יש איביזה 1.4 בתקציב.

יש גם 1.6 אם תחזור כמה שנים אחורה, כנ"ל פאביה (זה בגדול אותו הרכב רק עם סמל שונה).

יש גם פולו, 2012 - שנראית מעולה ויש גם ב3 דלתות עם 1.4 ו80-85 כ"ס.

ספלאש ומיקרה יוציאו ממנו בעיקר תסכול וקללות בתוואי של חיפה. או בכלל...בכל פעם שהוא יתיישב באוטו.

זה לא שאני לא יכול בכלל לשלם על טיפולים, בכל זאת אני עומד לעבוד גם תוך כדי התואר בחודשי הקיץ הריק למשל, אבל כמובן עדיף כמה שפחות טיפולים.

אני לא ארגיש בטוח ברכב דקיק וקטן כמו אלטו ספלאש ספארק וכו...

בסה"כ לא חייב משהו מוגזם, מוכן גם משהו כמו i20 או למשל הפיג'ו 208 שנראה מעולה, אולי אפשר למצוא במחיר טוב.

אם רכב מסויים יחסוך לי כסף בטיפולים אז אני מוכן לעבוד עוד חודש נגיד ולאסוף עוד 5 אלף במידה והחלקים שלו במוסך לא יקרים.

פורסם

אני לא ארגיש בטוח ברכב דקיק וקטן כמו אלטו ספלאש ספארק וכו...

לך תבעט במכסה מנוע של ברלינגו או מאזדה 3 תראה איך הם הופכים לאקרודיון.

פח של אוטו לא אמור להיות חזק, הוא אמור לקרוס נכון כדי שאתה לא תקרוס לא נכון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אל תגעו לאף אחד במכסה מנוע,אנשים לא יקבלו את זה בהבנה :)

השוק במצב דיי גרוע,תוריד handz ותראה כמה זמן הרכב בשוק.

רכב שמפורסם ב30-31 כבר 3-4 חודשים ולא נמכר-תבוא תראה את הרכב,זרוק לו מחיר.

אין לך מה להפסיד,לפעמים אנשים כבר עם רכב חדש בחנייה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...