Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי יבוא אישי

Random
שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני חושב על יבוא אישי של רכב מגרמניה.

קראתי על תהליך היבוא באתר משרד הרישוי והמכס וזה נראה כפרויקט מעניין להתנסות בו, כשאני מעוניין לבצע כל מה שניתן בעצמי.

קיבלתי הצעה מסודרת מעמיל מכס שכוללת לא מעט סעיפים. אפרט בהמשך.

להלן התהליך כפי שאני מבין - אשמח אם תשלימו את הפרטים החסרים:

1. מציאת רכב מתאים - מתכוון לעשות בעצמי, כולל נסיעה לבדיקת הרכב.

2. בקשה לרשיון יבוא - מתכוון לעשות בעצמי (הצעה של עמיל מכס - 1000 ש"ח. יש בעיה לעשות בעצמי?)

3. אישור שירות וחלפים - בעצמי (הצעה של עמיל מכס - 1800 ש"ח. האם יש בעיה לעשות בעצמי והאם בכלל נדרש? לפי עמיל מכס ניתן לקבל את האישור רק עם מישהו מבפנים...)

4. רכישת הרכב בגרמניה והבאתו לנמל באיטליה - בעצמי (נסיעה נוספת)

5. הובלה ימית - הצעה של 1225 יורו באמצעות עמיל מכס (האם סביר?)

בנוסף לכך לפי עמיל מכס אני נדרש לשלם על:

1. מיסי נמל באיטליה - 250 יורו
  2. הוצאות חברת ספנות - 115$
  3. מסוף מטענים - 150$
  4. פקודת מסירה - 320$
  5. אגרת רשיון יבוא - 250 ש"ח
  6. תשלום למחסן פריקה - 2400 ש"ח

6. שחרור הרכב מהמכס - באמצעות עמיל מכס (הצעה של 2000 ש"ח - האם ניתן לעשות בעצמי?)

אשמח לקבל מכם טיפים והצעות לשיפור וייעול התהליך, מה אני באמת יכול לעשות בעצמי ומה לא, מה חסר בתהליך והצעות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...