Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2017 לא מניעה לאחר מנוחה

bmw700
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

יש לנו ספארק כרכב שני במשפחה שלא נוסע הרבה ק"מ אבל כן נוסע מדי יום בתורך העיר לאסוף את הילדים מבית הספר.

בתחילת חודש אוגוסט אשתי ילדה בשעה טובה היו פעמים שהרכב לא היה מונע בערך שבועיים שלושה,בפעם הראשונה הרכב הניעה מבלי בעיות, אבל היום כשהיא רצתה להחזיר את הילדים מבית הספר(הגיע הזמן!!:lol:) הרכב לא הגיב לא נפתח עם השלט כלום. הזמנתי שרותי דרך והם הצליחו להניע עם בוסטר או משהו והמליצו להשאיר את הרכב מונע כ30ד-40ד.

השאלה למה ברכב 2017 זה קרה? כמה זמן רכב יכול להישאר רכב לא מונע עקב אילוצים?

אשמח להמלצה לבוסטר אן בעיה לקנות מחו"ל.

עוד שאלה בנושא אחר

הרכב כמעט בין שנה האם כדאי לעשות טיפול למרות שעבר רק 2000 ק"מ?

תודה רבה :wink:

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא הייתה שום תגובה הייתי בודק את המצבר.

במיוחד אם אתה מנסה להניע ושומע קליקים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שבמקרה הזה הכי נכון יהיה פעם בשבוע לבצע נסיעה בת חצי שעה לפחות, שתחליף נסיעה ברכב ה"ראשון".

אלא אם נכנסים להליך של הקפאת ביטוחים ורישיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...