Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1.5 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו קנה לאחרונה או מכיר מישהו שקנה הונדה סיויק טורבו 1.5 T ?

מה היכולת מיקוח שאפשר להשיג בהונדה ,או סוכנות ממולצת ששוה לעבוד איתם

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תביא את הדגם הידני (אם אין לך בעיה עם ידני) , נסעתי על הדגם עם הגיר הרציף , הרכב נוסע סבבה, לא דוחף כמו שאתה מצפה ממנוע כזה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

שמעתי על כמה מקרים של מנועים כאלה שהחזירו את נשמתם לבורא עוד לפני הטיפול הראשון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שמעתי על כמה מקרים של מנועים כאלה שהחזירו את נשמתם לבורא עוד לפני הטיפול הראשון.

פעם ראשונה שאני שומע על זה. סיקרנת

עוד שנה-שנתיים אחליף והחיבה של לידנית משאירה אותי עם מעט דגמים וזה אחד מהם.

אחת הבעיות זה העיצוב.....

פורסם

שמעתי משני מנהלי ציי רכב בחברות השכרה שונות. אחד דיבר על 4 מתוך 6 רכבים שנמצאים אצלם והשני דיבר על כמות של מנועים.

לא שמעתי על זה לפני זה ולא נתקלתי בפרסומים מהעולם בנושא אבל לו הייתי הולך לקנות רכב חדש היום הייתי נזהר (בליסינג אם הרכב היה מתאים לי לא הייתי מתלבט).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שמעתי משני מנהלי ציי רכב בחברות השכרה שונות. אחד דיבר על 4 מתוך 6 רכבים שנמצאים אצלם והשני דיבר על כמות של מנועים.

לא שמעתי על זה לפני זה ולא נתקלתי בפרסומים מהעולם בנושא אבל לו הייתי הולך לקנות רכב חדש היום הייתי נזהר (בליסינג אם הרכב היה מתאים לי לא הייתי מתלבט).

מעניין. לגבי איזה מנועים שמעת גם ה1500 וגם ה1000 המוגדשים? או גם ה1600? לפני כשנה הייתי בהונדה וקיבלתי הצעה לסיוויק החדשה, מה שהרתיע אותי הייתה האמינות המוטלת בספק.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אמרו לך באיזה מנוע זה קרה?

לא שמעתי על מכירות לחברות השכרה של הדגם 1.5 טורבו.

1.0 טורבו קיים אבל לא נפוץ במיוחד (מניח שאין דרישה לדגם, ישראלים האצ'בק וכאלה).

מה שנפוץ אצלם זה ה-1.6 אטמוספרי.

אבל!

יש לא מעט תיעוד של כשלי מנוע (משהו בהחזר שמן) בהונדה CRV (לא בארצנו) עם מנוע 1.5T. האם זה אותו מנוע?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

נכון, אבל עם מנוע 1.0, אני רואה פה ושם רכבי חברה כאלה (קל לזהות את ההבדל בין המנועים בגלל מבנה צינור הפליטה).

לא שמעתי על 1.5 כרכב חברה או השכרה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...