Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודשיים אני נאלץ (תרתי משמע) לטוס לשווייץ לכמה ימי עבודה.

אני חושב בהזדמנות זו לרכוש בקבוק אחד של ג'נפי.

האם מישהו מכם יודע אם יש אותו בדיוטי פרי או שעליי לכתת רגלי בשווייץ ולחפש?

אם אינו קיים כאן, אבצע כבר עכשיו חיפוש ברשת לגבי מקורות באזור אליו אני נוסע.

שבת שלום.

פורסם

ניסית לבדוק באתר של הדיוטי פרי?

http://www.dutyfree.co.il

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתזכר אותי ביום ראשון בשעות הערב בהודעה פרטית עם תמונה של המוצר, אני טס בשני בבוקר, אנסה לחפש לך ואודיע לך אם קיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תתזכר אותי ביום ראשון בשעות הערב בהודעה פרטית עם תמונה של המוצר, אני טס בשני בבוקר, אנסה לחפש לך ואודיע לך אם קיים.

תודה רבה - מעריך את זה.

לא רחוק מהיכן שאשהה בשוויץ יש 2 חנויות אלכוהול... 8)

פורסם

שים לב שג'נפי זה שם כולל, כמו שמפניה וקוניאק, יש הרבה מאוד יצרנים של ג'נפי, העלויות די זהות אבל לא לגמרי וגם הטעם לא תמיד זהה (וגם אחוזי האלכוהול לא, יש 40 ויש 50)

מה הכוונה שלך? לשתות אותו? לתת מתנה?

בארץ נתקלתי בזה פעם אחת וזה היה בטיב טעם, לא יודע אם יש עדין ולא טעמתי אותו.

בחלק מהמקומות ששתיתי אותו בצרפת הגישו אותו עם קרח, אני עדין לא יודע מה דעתי על זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תודות חברים.

עקרונית, ג'נפי מיוצר מעלי כותרת של הפרח המפורסם הגדל באלפים.

אני מייעד אותו כמתנה. אני מניח שבאחת החנויות שם בשווייץ ידעו לעזור.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...