Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי להחליף רכב?

שאול לוי
שימו לב! השרשור הזה בן 2214 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש ברשותי שברולט אופטרה 2008 נקנתה לפני כשנתיים ב5000₪ עם 61000 ק"מ ועכשיו היא עם 83000 ק"מ .הרכב מטופל על ידי ועד עכשיו (טפו טפו) ללא תקלות. הייתי היום בסוכנות דאציה. נסעתי על הסנדרו הרובוטית וקיבלתי הצעה נחמדה על הרכב החזרים של 500 ₪ לחודש למשך 36 חודש. האם בכלל שווה לי להחליף את הרכב? הרכב הוא רכב שני במשפחה. נוסע רק בקריות. לשלם 500 ₪ בחודש וביטוח מקיף וטיפולים במוסך מורשה נראה לי יותר יקר מלהמשיך להחזיק את השברולט. והכי מפחיד אותי זה הקלאצ של הגיר הרובוטי של הדאציה. מפורומים בחו"ל אני מבין שהוא לא מחזיק הרבה זמן מעמד וזה לא באחריות.מישהו יכול להאיר את עיניי איך עושים חישוב אם שווה להחליף או לא.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי? זו שאלה של צרכים, אלטרנטיבות ויכולות.

ציינת רק תשלום של 500 ש"ח לחודש - אבל לא את המחיר הכולל, לא מה המקדמה, לא את משך התכנית ולא מה קורה בסיומה. וגם לא ברור לי מה זה "רכב שני" - אצלי ה"רכב השני" נוסע יותר קילומטרים מה"ראשי", ובעצם קשה לי לדעת אם הרכב ה"ראשי" הוא הגדול יותר, או דווקא הקטן שנוסע יותר.

כדאיות העסקה תלויה בצרכיך, ביכולותיך, במצבו של הרכב הקיים. התחושה שלי היא שמי שנוסע באופטרה בלויה וחושב על עסקת מימון לסנדרו לא דיוק טובע בכסף, ולכן התגובה שלי מהבטן היא להשאר עם הקיים עד שיתקע ויצריך תיקון גדול. אבל אולי מצבך הכלכלי שונה, או שאינך יכול להסתכן ברכב שיתקע - ואז התחשיבים שונים ואולי הסנדרו הוא העסקה המתאימה, או דווקא רכב אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי? זו שאלה של צרכים, אלטרנטיבות ויכולות.

ציינת רק תשלום של 500 ש"ח לחודש - אבל לא את המחיר הכולל, לא מה המקדמה, לא את משך התכנית ולא מה קורה בסיומה. וגם לא ברור לי מה זה "רכב שני" - אצלי ה"רכב השני" נוסע יותר קילומטרים מה"ראשי", ובעצם קשה לי לדעת אם הרכב ה"ראשי" הוא הגדול יותר, או דווקא הקטן שנוסע יותר.

כדאיות העסקה תלויה בצרכיך, ביכולותיך, במצבו של הרכב הקיים. התחושה שלי היא שמי שנוסע באופטרה בלויה וחושב על עסקת מימון לסנדרו לא דיוק טובע בכסף, ולכן התגובה שלי מהבטן היא להשאר עם הקיים עד שיתקע ויצריך תיקון גדול. אבל אולי מצבך הכלכלי שונה, או שאינך יכול להסתכן ברכב שיתקע - ואז התחשיבים שונים ואולי הסנדרו הוא העסקה המתאימה, או דווקא רכב אחר.

ההצעה הייתה 5000 ₪ מקדמה ו500 ₪ ל36 חודש ואז לשלם מה שנשאר או להמשיך לרכב חדש. רכב ראשי הוא מהעבודה עליו נוסעים הכי הרבה. אני לא מהמתלהבים ששמים המון כסף על רכבים בשביל להציא עיניים לשכן שיש לו אותו הרכב. האופטרה "הבלויה" מספקת אותנו. בזמן שאנשים שופכים כסף על רכבים אני אוסף נכסים. אז נסעתי על אופטרה ושאר דגמי דייהו כבר מעל עשר שנים אבל יש לי כבר 3 דירות . רכב זו לא השקעה מניבה לכן קשה לי .אני אנסח את השאלה אחרת. איפה אני פחות מפסיד. להשאר עם אופטרה ישנה או לקנות סנדרו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף שתקנה רכב מאשר שתיקח עליו הלוואה(לדעתי) - ה״אידיאלי״? חפש סנדרו בת שנה-שנתיים, מבחינה כלכלית זה עדיף משמעותית.

אם האופטרה טובה לך אז אולי לא שווה בכלל להחליף.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו החלפה של פח בפחון - לפחות מבחינה בטיחותית ואם אתה מסיע משפחה,חשוב להקדיש מחשבה לאלמנט הזה.

אם השברולט לא עושה בעיות מדוע להחליף אותה ? אני הייתי ממתין עוד שנה לפחות,אלא אם יש יותר מציאות מההצעות שקיבלת.

הצעות כאלו יש בכל חברת ליסינג וזה לא שקרסו עושים לך טובה- זה נקרא ליסינג מימוני פרטי.

אתה בעצם משלם כאן "קנס" גבוה יותר מירידת הערך של הרכב והיתרון היחיד הוא שבסוף התקופה,אינך צריך לדאוג למכירתו.

אממה ? חברת הליסינג יודעת,שהיא תישאר עם כאב ראש והיא מבטחת את עצמה מראש,בפרמיה הדי יקרה שהיא גובה מהלקוח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חושב שאפשר כבר לעבור מאופטרה לרכב יותר בטיחותי , אבל לא לסנדרו.

לא הכל בחיים השקעה מניבה.

ולא חייבים רכב חדש, ניתן להתקדם כמה שנתונים ולקנות סופר מיני אמינה ובטיחותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסנדרו נבחרה רק בגלל דבר אחד, המחיר הזול , מקדמה קטנה, ואחרי 3 שנים החזר קטן.

חבר קנה רכב נתן מקדמה של 40000 משלם 500 ל3 שנים ואז עוד 40000 . זה מרגיש לי ממש גרוע.בקיצור יורד מהעניין.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יודע, באמצע , בין רכב ב 5000₪ לבין רכב ב 100 אלף₪, יש עוד כמה עשרות אופציות .

ב 40 אלף שקלים ניתן כבר לקנות מכונית לא ישנה מדי, אמינה, חסכונית ובטיחותית .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2214 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...