Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקו שהולך לתאורה של תא המטען / נורות לוחית רישוי / פנסים אחוריים.

שאלה קצת תמוהה ומחשידה.

לא הייתי ממליץ לגעת בחשמל אם אין נסיון.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
הקו שהולך לתאורה של תא המטען / נורות לוחית רישוי / פנסים אחוריים.

שאלה קצת תמוהה ומחשידה.

לא הייתי ממליץ לגעת בחשמל אם אין נסיון.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

אתה יודע להגיד לי בערך איך אני יכול להגיע לפלוס בחלק האחורי?

פורסם

מה אכפת לך מה הוא מנסה לעשות?

דבר נוסף, ההסבר שנתת הוא לא נכון כי הכל עובר דרך תיבת/תיבות הפיוזים ברכב, אין קשר ישיר בין המצבר לתאורה ברכב מבחינת קווים ישירים.

וגם, לא בהכרח ותלוי בסוג הרכב תמצא קוים כמו פעם אדום ושחור, לרוב הכל בצמות מאוחדות עם הרבה צבעים ואדום שחור לא אחד מהם, תתפלא.

בכדי לקבל "פלוס", כל מה שצריך לעשות זה לפתוח בבגאז את הכיסוי פנסים או בכל מקום שמגיעים אליו 2 חוטים (אדום ושחור לרוב) ולהתחבר אל האדום ולא לשכוח לחבר את השחור של המוצר החדש ל"הארקה" או "אדמה" ברכב.

או לחלופין להבין מה בצמה נותן "פלוס" בפנסים כיוון שיש המון צמות גדולות לפנסים עם התקדמות הטכנולוגיה, דבר שקצת מסבך למי שלא מכיר את הסביבה.

לרוב, מומלץ להתחבר לאחד האומים או ברגים שיש ברכב כל עוד אין שם צבע או שהם מיועדים לכך, אם תתחבר חזרה לשחור של אותו פנס או מוצר ברכב, אתה עלול לגרום לבעיות חשמל קשות.

פורסם

פלוס בפנסים קיים רק כשהם דולקים.

לתאורת תא מטען יכול להיות שמגיע פלוס קובע.

איזה רכב זה ולאיזה מטרה?

פורסם

המשאבה מקובעת לקיר בחניה והיא לא מגיעה למצבר... לא נוח ללפף כל פעם כבל מאריך ואי אפשר להכנס לחניה עם הפנים של הרכב .. אפשר רק ברוורס

פורסם
מה אכפת לך מה הוא מנסה לעשות?

דבר נוסף, ההסבר שנתת הוא לא נכון כי הכל עובר דרך תיבת/תיבות הפיוזים ברכב, אין קשר ישיר בין המצבר לתאורה ברכב מבחינת קווים ישירים.

וגם, לא בהכרח ותלוי בסוג הרכב תמצא קוים כמו פעם אדום ושחור, לרוב הכל בצמות מאוחדות עם הרבה צבעים ואדום שחור לא אחד מהם, תתפלא.

בכדי לקבל "פלוס", כל מה שצריך לעשות זה לפתוח בבגאז את הכיסוי פנסים או בכל מקום שמגיעים אליו 2 חוטים (אדום ושחור לרוב) ולהתחבר אל האדום ולא לשכוח לחבר את השחור של המוצר החדש ל"הארקה" או "אדמה" ברכב.

או לחלופין להבין מה בצמה נותן "פלוס" בפנסים כיוון שיש המון צמות גדולות לפנסים עם התקדמות הטכנולוגיה, דבר שקצת מסבך למי שלא מכיר את הסביבה.

לרוב, מומלץ להתחבר לאחד האומים או ברגים שיש ברכב כל עוד אין שם צבע או שהם מיועדים לכך, אם תתחבר חזרה לשחור של אותו פנס או מוצר ברכב, אתה עלול לגרום לבעיות חשמל קשות.

מאוד איכפת לי מה הוא מנסה לעשות מהסיבה הכי פשוטה והיא שכשמישהו שואל מאיפה למשוך פלוס ברכב זה נשמע שמדובר באדם ללא נסיון ולאדם ללא נסיון לא הייתי נותן המלצות כאילו ואחרות לפני שהייתי יודע מה הוא רוצה לעשות על מנת שתהיה האפשרות למנוע ממנו לעשות נזק אפשרי [emoji849]

ולגבי ההסבר שנתתי זה הסבר הכי כללי שיכול להיות בשביל לא לדרבן אותו לעשות דברים שעדיף שלא יעשה [emoji58]

פורסם

CorenUtz - צודק על אוטומט.

חלק מהפנסים הם מבוקרי מחשב - הוא יכול לגרום לנזק ואו להדליק נורות תקלה ברכב.

גם אין נתונים, על עוצמת הזרם הנדרש ע"י המשאבה - יש אפשרות לשריפת פיוזים.

ובמקרה הגרוע - מעבר זרם גבוהה בצמת חוטים , אשר לא תעמוד בכך תתחמם, ואפילו לשריפה ברכב.

ללא ידע בחשמל, ברכבים החדשים - זו לקיחת סיכון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...