Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישת רכב יד2 אחרי אי אילו שנים עם ליסינג, אשמח לדעתכם על שלושת הנל, המלצות דיס המלצות וכו.

קצת רקע : נוסע 40000 קמ בשנה, בעיקר בינעירוני, אז צריכת דלק היא פרמטר חשוב וכך גם אמינות הרכב ועלות טיפולים סבירה.

יש לי שני ילדים בני 6 ו9 , יתכן ונתרחב עוד בשנים הקרובות.

גם שמירת ערך הרכב היא פרמטר חשוב אבל משני יחסית לצריכת דלק ועלות טיפולים ( נראה לי)

תודה מראש

פורסם (נערך)

אין ספק שהכותרת וגוף ההודעה נמצאות בקונפליקט פנימי.

קח רנו פלואנס דיזל 2015 במצב טוב . היא איבדה כבר את רוב הערך שלה. למעט חלפים טיפה יקרים היא עומדת ברוב הקריטריונים.

אף אחד מהרכבים בכותרת לא ישמור על מחירו אם תסע איתו כל כך הרבה וההוצאה על דלק ובלאי תהיה גבוהה.

רכב דיזל לעומתם יכול לסבול יותר.

חושב על הרחבת משפחה וישיבה זקופה : גראנד סניק דיזל או גראנד פיקאסו דיזל .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אוהב גיפון בניחוח יפני עם לב צרפתי? X trail דיזל משומש. בטח עדיף על אוטלנדר.

מה שכן: לא חסכוני כמו הפלואנס למרות שיש בינהם דברים במשותף.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה. נראה שאקס טרייל משומשים נדירים להפליא, ואני רוצה לקנות מחברה ולא מאדם פרטי משלל שיקוליי....

אם יש בעד או נגד ההונדה מול האוטלנדרס ממש אשמח לשמוע.

פורסם

גם לדעתי בנסועה כזאת כדאי לבחור בדיזל.

אם אתה מתקשה למצוא אקסטרייל אתה יכול לחפש קשקאי דיזל משומש.

• תוכן חדש...