Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי להעביר את האופנוע שלי טסט... גיליתי שהצמיגים אינם מתאימים לרשיון ולכן צריך לקבל מכתב מהיבואן / מוסך היבואן, ללכת למשרד הרישוי בחולון, לשנות הרשיון, לחזור לכפר-סבא לדינמומטר ולסיים את מעבר הטסט...

בהנחה שהמכתב אמנם יתפוס (בתקווה ש Offroad יספק אותו בצורה משכנעת) מדובר בהסתובבות של כמעט יום.

האם אתה/את תירצו לבצע את הסיבוב הנ"ל תמורת 1,000 ש"ח ללא קבלות (או יותר - אם אתם מסוגלים לנפק קבלה) ?

סטודנטים ביום חופשי עם רשיון, מוזמנים...

אהוד

KTM 400 SXC 1999 עבור סופי שבוע :multi:

פורסם

צודק - אין לי. כמה כבר יכול לעלות ביטוח לנהג נוסף ליום ? 100 ש"ח ? עלי !

פורסם

זהירות!!!!

מכת גנבות ארצי...!!!

איך אתה יכול לתת ככה למישהו שאתה לא מכיר לרכב על האופנוע שלך?

מוזר :shock:

פורסם

אני מניח שהוא יגיע ברכב, כי אני גר במקום שאין בו אוטובוסים... ואז אשמור את הרכב כעירבון...

מה לעשות - לא בא לי להסתובב במרכז ערים (ת"א - חולון - כ"ס) ולבזבז את זמני מול פקידים אהבלים...

פורסם

מממממ.....אולי אני קצת פראנוי וקצת נוטה לחשוד בטבע האדם אבל משהו פה מריח לי כמו הגבינה שמייצרים בממלכת דנמרק.....

תגיד דרך אג זה האופנוע שחונה כל הזמן ליד בניין נפתלי באוניברסיטה?

פורסם
מממממ.....אולי אני קצת פראנוי וקצת נוטה לחשוד בטבע האדם אבל משהו פה מריח לי כמו הגבינה שמייצרים בממלכת דנמרק.....

תגיד דרך אג זה האופנוע שחונה כל הזמן ליד בניין נפתלי באוניברסיטה?

חבר'ה אתם כל כך חשדניים... הכל כשר לגמרי ! להפסיד יום עבודה בשביל האופנוע נשמע יותר הגיוני ? לא. האופנוע כמעט ולא נוסע מלבד בכמה סופי שבוע... ולהסתובב עם KTM בתוך העיר זה לא תענוג גדול...

זה עניין נקי של עלות / תועלת...

לפעמים האמת היא הדבר המוזר ביותר.

אהוד

פורסם
במקום להתרוצץ

תביא לי 300 שקל ואני יעביר לך את האופנוע טסט

שלח הודעה בפרטי...

אהוד

פורסם

גישה הגיונית ובריאה - time is money - לחלק יש את זה, לאחרים יש את האחר ;)

אני בעד.

בהצלחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טוב, סיכום עד עכשיו.

היות ולא היה בטוח שבעזרת המכתב אמנם ישנו את הכתוב ברשיון בחרתי בדרך אחרת: אני שולח את הרכב למוסך עם אופנוגרר, מחליפים לו צמיגים לפי הוראות היצרן (כניראה, עם הניסיון שלי, אני לא ארגיש בהבדל...) מקבל אותו בחזרה (עם אופנוגרר) ומעביר טסט בכפר סבא (הלכה שעה...) ... כך לא אתקל בפעם הבאה בבעייה.

תודה לכל ה 4 מהפורום שפנו אלי - מצטער הפעם... אבל נחשוב על הפרוייקט הבא...

תודה,

אהוד

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל חשבתי שכדאי שסופו של הסיפור ייכנס לשירשור...

שלחתי את האופנוע להחלפת צמיגים לפי הוראות הייצרן, משלוח + החלפה + צמיגים = כ 1,000 ש"ח. הצמיגים עולים בערך פי 2 מה"רגילים" שנוהגים לשים על האופנוע... כח יש להם תו תקן !

קיבלתי מכתב מהמוסך שהאגזוז רועש כי ככה בנו את האופנוע...

הטסט לקח 5 דקות ועוד שעה נסיעה וחזרה...

מסקנה לבחור את מקום הטסט בפעם הבאה... :wink:

ושוב תודה לכל אלה שהתנדבו לעזור.

עד הפעם הבאה,

אהוד

פורסם

מצטער שאני מגיב קצת באיחור בשבילך אבל אולי יעזור לך בשביל הפעם הבאה.

לי היתה בדיוק אותה בעייה בטסט שלי, דיברתי עם החבר'ה מ offroad הם שלחו לי אישור בפקס.

ניגשתי עם האישור למכון רישוי והם העבירו את האופנוע טסט.

פורסם
... דיברתי עם החבר'ה מ offroad הם שלחו לי אישור בפקס. ניגשתי עם האישור למכון רישוי והם העבירו את האופנוע טסט.
במכון הרישוי הסכימו למכתב על האגזוז, אבל בקשר לצמיגים דרשו פרוצדורה שכללה את משרד הרישוי ! היה לי זול יותר להחליף את הצמיגים...

תודה על העזרה.

אהוד

• תוכן חדש...