Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל זה לא חוצפה לדעתכם לקחת כסף על עבודה כשזה חלק מטיפול שנתי?

לא. זה עבודה נוספת שלא קשורה לזמן הטיפול.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלי בספייס יש רפידות של רמסה ב 120 שקל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Remsa לא מוגדר כרפידה טובה.

120 מחירה - וזה בדיוק מה שהיא שווה.

פורסם

במה זה מתבטא רפידה לא טובה?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Remsa לא מוגדר כרפידה טובה.

120 מחירה - וזה בדיוק מה שהיא שווה.

למה לזלזל ב 120 שקלים?! הרפידות שאני רוכש היום מסוג HI-Q עולות 100 שקלים וטובות לא פחות מאלו המקוריות שעולות פי 4 ויותר. לא מבין מה הבעיה עם דברים זולים שעושים אותה עבודה בדיוק.

פורסם

לא מזלזל, רק לא מאדיר משהו זול ופשוט .

במיוחד לא רפידות רועשות, שבספייסטאר יגמרו את הצלחות עם ההחלפה הראשונה .

אין מתנות חינם -זול זה זול, וזה בסדר.

רק לא להפוך את זה למציאת השנה, ברכבי ליסינג אני לא מסכים שיתקינו remsa .

מי שנראה לי שמדובר במציאה, שיבושם לו. בכיף.

פורסם

אצלי היה צורך בהחלפת הצלחות גם אחרי הרפידות המקוריות של הרכב, דווקא עם הרמסה אחרי החלפתם לא היה צורך בצלחות.

אישתי האמת לא מרגישה שינוי בעותמת הבלימה או שינוי כלשהו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה לזלזל ב 120 שקלים?! הרפידות שאני רוכש היום מסוג HI-Q עולות 100 שקלים וטובות לא פחות מאלו המקוריות שעולות פי 4 ויותר. לא מבין מה הבעיה עם דברים זולים שעושים אותה עבודה בדיוק.

גם אני מחליף HIGH Q לשתי ה קיה שלי. אין שום בעיות לא צפצופים ולא בעיות בלימה . הם קוראניות ותקניות ועולות פחות מ 100 ש"ח לזוג.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

נמאס לי מהרפידות המקוריות ה'ירוקות' של סוזוקי, כי התייאשתי מהטינופת על הג'אנטים. שקלתי לצבוע אותם לשחור כבר, ממש סיוט.

לקחתי HI-Q לנסיון, עם חשש מה בגלל המחיר הזול, מדי. סו פאר, סו גוד. שמח לשמוע שעוד אנשים משתמשים בזה ושאלה אחת, רפידות שאני קונה כאן בחנויות חלקי חילוף, עוברות תקינה כלשהי, אישור מכון תקנים ?

פורסם
נמאס לי מהרפידות המקוריות ה'ירוקות' של סוזוקי, כי התייאשתי מהטינופת על הג'אנטים. שקלתי לצבוע אותם לשחור כבר, ממש סיוט.

לקחתי HI-Q לנסיון, עם חשש מה בגלל המחיר הזול, מדי. סו פאר, סו גוד. שמח לשמוע שעוד אנשים משתמשים בזה ושאלה אחת, רפידות שאני קונה כאן בחנויות חלקי חילוף, עוברות תקינה כלשהי, אישור מכון תקנים ?

הייקיו רפידות מעולות והן OEM.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני החלפתי במוסך רגיל רפידות כולל עבודה בעלות של כ 300 שקל.

כל ארבעת הרפידות?

פורסם

החלפתי לשני הגלגלים הקדמיים.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

לא מבין מה יש לגבות 250 שקל על החלפת רפידות, בחייאת.

ברוב הרכבים ההחלפה היא אותו דבר לגמרי, מדובר בפירוק של 2 ברגים, הוצאת רפידה, פתיחת בוכנת קאליפר, ניקוי וגירוז, הכנסת רפידות חדשות וסגירה של הקאליפר והגלגל.

זה לוקח במקסימום חצי שעה, בוודאי עם ליפט וכלים נגישים.

שאלה שיותר מענינת אותי - האם החליפו לך במהלך ה3 שנים האלו נוזל בלם?

פורסם (נערך)

יש לי שאלת תם, טיפול שיגרתי (שמנים+פילטרים) גם ככה עולה כ ₪1000 במוסך היבואן. מה ההטבה הניתנת פה אם קנית מראש 3 טיפולים ? הגנה מפני אינפלציה ?

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...