Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לספייס סטאר טיפול קטן עולה באזור 750.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לספייס סטאר טיפול קטן עולה באזור 750.

נשמע יקר... מה כבר מחליפים בטיפול קטן?

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

הפילטר מזגן מייקר את העסק, עולה אזור 120 שקל.

וזה מחיר מורשה יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא מבין מה יש לגבות 250 שקל על החלפת רפידות, בחייאת.

ברוב הרכבים ההחלפה היא אותו דבר לגמרי, מדובר בפירוק של 2 ברגים, הוצאת רפידה, פתיחת בוכנת קאליפר, ניקוי וגירוז, הכנסת רפידות חדשות וסגירה של הקאליפר והגלגל.

זה לוקח במקסימום חצי שעה, בוודאי עם ליפט וכלים נגישים.

שאלה שיותר מענינת אותי - האם החליפו לך במהלך ה3 שנים האלו נוזל בלם?

שכירות של מקום,ליפטים,עובדים,ביטוחים,חשמל,מע''מ וכו'

ואחרי כל זה צריך להשאר לו רווח.

תמיד אפשר ללמוד ולהחליף לבד ב0 ש''ח.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
שכירות של מקום,ליפטים,עובדים,ביטוחים,חשמל,מע''מ וכו'

ואחרי כל זה צריך להשאר לו רווח.

תמיד אפשר ללמוד ולהחליף לבד ב0 ש''ח.

כמובן שזה לא 0 שח, אבל השכר שלו הוא

א. על החלפים במחיר מופרז

ב. על זמן עבודה.

הרי זה לא שמתוך ה300 שקל שגובים לשעת עבודה, הוא מרוויח 300, זה הולך להוצאות השוטפות. אבל לא ברור לי למה לגבות שכר של כמעט שעה על עבודב של פחות מחצי שעה.

פורסם

זה חצוף מכיוון שהרכב כבר על הג'ק עם גלגלים מפורקים וזה בדיוק עוד 5 דק להחליף.

שבוע שעבר ביצעתי טיפול טיימינג במוסך מורשה פורד (עד רעננה). התגלה בטיפול שהרצועת אביזרים די בלויה - המוסך החליף לי לי אותה וגבה על החלף בלבד מכיוון "שהם כבר היו באיזור".

פורסם

מה זה השטויות האלה חברים יש שעתון, יש מחירון, במיוחד במוסך מורשה, פעולה א' עולה X פעולה ב' עולה Y.

"אני כבר שם בוא ניתן הנחה" זה לפנים משורת הדין וממש לא הסטנדרט.

תגיד, כשאתה מסיים משימה בעבודה כשעה לפני הזמן, אתה פונה למשאבי אנוש ודורש שיפחיתו לך שעה מהשכר ?

פורסם
מה זה השטויות האלה חברים יש שעתון, יש מחירון, במיוחד במוסך מורשה, פעולה א' עולה X פעולה ב' עולה Y.

"אני כבר שם בוא ניתן הנחה" זה לפנים משורת הדין וממש לא הסטנדרט.

תגיד, כשאתה מסיים משימה בעבודה כשעה לפני הזמן, אתה פונה למשאבי אנוש ודורש שיפחיתו לך שעה מהשכר ?

אני מאוד משתדל לא לענות לך בציניות.

בכל אופן, מחירון עבודה מנסה להעריך כמה זמן תיקח הפעולה המדוברת. במקרים כמו אלו בו מתבצעת החלפת בלמים בזמן טיפול (פעולה די נפוצה בזמן טיפול) אשר ידוע מראש שזמן העבודה קצר פי כמה וכמה - אז כן, לקחת מחירון מלא זה סוג של רמאות. אמנם רמאות נפוצה אך עדין רמאות.

אני לא מצפה מאף אחד לעבוד חינם, אך כאשר ישנו פער גדול בין המחירון לזמן העבודה בפועל כתוצאה מקיצור תהליכים (ולא מעובד מהיר כמו בהקבלה שלך) אז כן יש צפייה מהמוסך לתמחר בהתאם.

כן, הדוגמה שנתתי היתה דוגמת קיצון.

• תוכן חדש...