Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב להבין, מרכז מוסקבה (הטבעת הפנימית), לא מעיד על שאר רוסיה, רחוק מזה...

אם ב"רחוק מ" להעיד על שאר רוסיה אתה מתכוון ל"בניגוד קוטבי לחלוטין ל..." אז בסדר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במוסקבה יש את ריכוז המליונרים ומיליארדרים הגבוה בעולם לדעתי.

עדיין בניו יורק.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

פעם ראשונה הייתי במוסקבוה בשנת 2006, כבר אז זה היה כך, אחרי זה הייתי עוד כמה פעמים.

כמו שנאמר, רק באיורי יוקרה.

ברוב העיר יש מכוניות רגילות, יש לי הרבה תמונות שצולמו בשכונות מגורים, לא מופיע בהן אפילו רכב יוקרה או רכב יקר אחד.

יש שם בעיית חניה רצינית בשכונות ישנות כי כשהשכונות האלו נבנבו היה אוטו אחד לכל 1000 איש בערך והיום יש כמעט לכל אחד.

במוסקה יש גם נטייה גדולה מאוד לרכוש מכוניות יוקרה עתיקות, או מכוניות יוקרה חדישות בכסף שאין לשם השופוני. (כמו הספורטאג' בארץ).

תסע לגרוזיה. מדינה נפלאה עם כמות המרצדסים וה BMW הישנים הכי גבוהה שראיתי. המון המון מרצדסים משנות ה 90, רובם נראים די טוב, לא מוזנחים.

פורסם (נערך)

^^

אמרו את זה בטופ גיר על אלבניה

יש שם בעיית חניה רצינית בשכונות ישנות כי כשהשכונות האלו נבנבו היה אוטו אחד לכל 1000 איש בערך והיום יש כמעט לכל אחד.

כשבנו את השכונות האלה בתקופה הסובייטית, על 80 משפחות שגרו בבניים היו במקרה הטוב 10 מכוניות, אז בנו מקומות חניה (וגם שאר התשתיות) בהתאם. האמת שאני רואה את זה גם בבניינים ישנים בארץ.

האמת שאחרי שבארץ הוגשם חלום ה"מכונית לכל פועל, ספורטאז' לאישה של הפועל, עונדה לבן של הפועל ופיקנטו לבת של הפועל", יש מצוקה תחבורתית דומה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רמת המינוע במוסקבה היום היא בערך כמו בארץ - סדר גודל של 350 כלי רכב פרטיים ל 1000 תושבים.

גידול ברמת המינוע ב 30 השנים האחרונות במוסקבה היה הרבה יותר חד.

אגב מוסקבה היא לא עיר עם רמת המינוע הגבוהה ביותר ברוסיה, אפילו לא קרובה למקום הראשון.

במקום הראשון - Vladivostok ואיזורים מסביב, (איזורים קרובים ליפן). שם הם מייבאים בכמויות מכוניות משומשות מיפן ולא קונים מכוניות חדשות כמעט בכלל, רמת המינוע משהו כמו 500-600 מכוניות ל 1000 תושבים.

פורסם

בשונה ממה שנכתב פה רכבי היוקרה במרכז מוסקבה הם דווקא מהדגמים החדשים ביותר ולא בני 5 פלוס.

מה שעוד מענין זה שרכבי היוקרה באים כאן כמעט אך ורק מהרביעיה הגרמנית (מרצדס-במוו-אאודי-פורשה) בצורת סדאן או ג'יפ, וכמעט תמיד בצבע שחור ועדיף בגרסת L.

חוץ מזה לא רואים הרבה דברים מענינים, ורכבי ספורט הם די נדירים (לדוגמה: פורשה 911 או בוקסטר ראיתי אולי שתיים בשבוע, בעוד קאיין רואים בכל רמזור. פרארי 2, מרצדס ספורטיביות אולי 2, במוו ספורט לא ראיתי בכלל, אמריקאיות מענינות כמעט לא ראיתי).

פורסם

בגלל מאזן דמוגרפי שלילי, הם מקבלים מהגרים עכשיו, אתם מוזמנים להגיע. יש אפילו בונוסים כספיים.

מן הסתם לא תגורו במוסקבה, אבל בסיביר ליד מפעל אלומיניום למה לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שתי תמונות שצילמתי לפני 10 שנים. רואים פה את ההבדלים במצב הכלכלי באיזרים השנוים בעיר:

IMG_2910.JPGIMG_2983.jpg

פורסם

הם כל כך אוהבים את תעשיית הרכב שלהם, שבאזור יחסית מפותח אין אותה כלל.

אגב, לפני שנתיים קרסו דיברו על לייבא לאדה לארץ. אני מבין שהם ויתרו.

• תוכן חדש...