Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב אמין וחסכוני לנסיעות עירוניות. הפונטו גראנדה מצאה חן בעיניי.

מצאתי פונטו גראנדה שנת 2010 מנוע 1300 ידנית עם 95000 ק"מ יד שנייה מליסינג במקור.

הרכב נמצא קצת ממני רחוק האם בכלל כדאי לקנות פיאט גראנדה פונטו. והאם שווה להרחיק מעל 100ק"מ כדי לראות את הרכב.

התקציב עומד על עד 15K.

אשמח לעצתכם

פורסם

אם הרכב מעניין אותך,ודא שלא מדובר בסוחר,אם יכול לשלוח לך צילום רשיוןן רכב ללא פרטים אישיים שלו,שיאמתו ק"מ ובעלויות ואולי הסטוריית טיפולים ככל שקיימת זה יכול לקדם את העסקה.

יש מקומות שהייתי נזהר מהם כמו סוחרי נתניה/חיפה.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?285447-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%97%D7%A8-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%9F/page21

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נסעתי מספר פעמים ממרכז הארץ לחיפה, יותר מ 100 ק"מ כדי לראות מכוניות מועמדות לקניה.

בשביל רכב טוב כדאי לנסוע.

כמו שנאמר, לפני שנוסעים מבקשים מבעל הרכב לשלוח תמונות מפורטות, הסטוריית טיפולים, רישיון רכב, צילום לוח שעונים וכו'.

אם מתרשמים שמדובר בבן אדם שאפשר לעשות איתו עסקים, אפשר לנסוע. לרוב בשביל העברת בעלות תידרש נסיעה נוספת.

לגפי גרנדה פונטו - לא החזקתי, רק נהגתי באחת די משומשת, 1.2 ידנית.

רובן 1.2. בעצם זה 1242 סמ"ק שלפעמים מעגלים ל 1300.

אוטו נחמד, מספיק גדול ומרווח, מעוצב טוב, מנוע נעים ושקט.

כוח, אין לו יותר מידי. רק 60 כ"ס שבאיזשהו שלב שודרגו ל 69.

מצד שני זה מנוע מאוד פשוט, וותיק ומוצלח עם שורשים עוד מפיאט אונו משנות ה 80. לא לקנות אם יש סימנים של מים רגילים וחלודה במערכת קירור, לא ממליץ לקנות אם אין רישום טיפולים מסודר.

• תוכן חדש...