Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב הקודם שלי הזמנתי שטיח שהגיע עם מדבקות עגולות קטנות שצד אחד זה מדבקה והצד השני הוא מעין סקוצ' כזה. האמת שהן לא היו איכותיות בכלל ומעבר לכך שהן לא ממש תפסו את השטיח, הן גם השאירו דבק שנזל מהחום על הדשבורד, מה שגרם לי לעבוד ממש קשה בכדי להוציא אותו.

לרכב החדש הזמנתי שטיח הרבה יותר איכותי ואני מחפש רעיון כלשהו איך להדביק את השטיח עם דבק שלא ינזל עם הזמן על הדשבורד.

למישהו יש רעיון? IMG_20180522_183812.jpeg

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם
ומה קורה כשכרית אוויר קדמית בצד נוסע נפתחת?
לא יודע, אני מניח שהיא מספיק חזקה בכדי להעיף את השטיח למעלה.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי כזה כיסוי, הצמדתי אותו עם חתיכות סקוץ' קטנות שדבוקות לדשבורד עם דבק דו"צ של m3. לא צריך הרבה חתיכות, מספיק 3 למעלה ו3 למטה ואולי אחת או שתיים במקומות אסטרטגיים כמו השפיצים האלה.

מ2015 זה ככה ולא נזל ונפל כלום.

מה שצריך להקפיד זה שהמקומות בהם אתה מדביק על הדשבורד יהיו נקיים ויבשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סליחה שאני חורג ככה מהנושא ובלי ציניות אני פשוט חייב להבין, מזה השיט הזה

מי היצור שחשב לייצר שטיח כזה לדשבורד, למה בכלל לשים שטיח על הדשבורד, את זה אני באמת מנסה להבין.

יופי? ממש לא!

שמירה על הדשבורד? לא, עדיף חומרי הגנה.

נסו לשים על עצמכם שטיח באמצע יולי אגוסט לא סתם הדבק גם נוזל מהחום.

ומה הייתרון לשמור על משהו אם ממילה אתה לא תהנה מהצורה הטבעית שלו. בשביל לשמור אפשר לשים חומרים שיעשו את העבודה טוב יותר

הדבר היחידי שמתקבל על הדעת זה אם הדשבורד נקרע/נסדק/נשבר/התבלה

פורסם

יש לי גם שטיח על הדשבורד (קצת שונה מזה שבתמונה).

והסיבה היחידה לכך, זה שברכב שלי בזמן הנסיעה, ללא השטיח זה הדשבורד מתחמם מהשמש ופולט חום על הנהג ועל הנוסע לידו. המזגן לא עוזר. באותו הזמן שחם מאוד לנהג , מי שנוסע בשורה השניה מתלונן על כפור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי הדשבורד מבריק וזה משתקף בשמשה. השטיח מבטל את האפקט הזה.

מוצר איכותי כזה לא אמור להיות כבד ועבה וזה שומר על הדשבורד מקרינת שמש יותר טוב מכל חומר הגנה.

כן, יש מכוניות שזה פחות מתאים לעיצוב הפנים שלהן אבל זה כבר עניין של טעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מצטער שאני חורג מהנושא.

אבל זה פשוט אחד הדברים הכי מכוערים שראיתי.

ולפי דעתי להדביק את זה בדבק 3M יעשה יותר נזק לדש בורד מ10 שנים של שמש ישראלית עם מגן שמש כשהרכב חונה.

פורסם

אצלי הכרית לא צריכה לנתק שום דבק, רק להרים את משקל השטיח ( אפסי ) שמונח על מכסה הכרית.

אם השטיח מודבק בצורה כזאת שיוצרת התנגדות רצינית לפתיחת כרית אוויר, זה לא בטיחותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...