Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במסך המחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא , אולי התכוונת ל PROVIEW?

חברה מהשורה שלישית של יצרני צגים .

כן בדיוק,PROVIEW

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיארתי לעצמי

אז אני מבינה שאין פיתרון , והפתרון הוא לרכוש מסך אחר?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פתרון? בשביל זה צריך מחטי הורדה מיוחדות מסין.

בכל מקרה, מסך בן 3 שנים לא מומלץ לעיניים (היה על זה כתבה באחד המגזינים)

.I'm a blocked user

פורסם

יש לך המלצה על מסך זול טוב ואמין?

(אני משתמשת במחשב בערך שעה ביום עד שעתיים).

פורסם
יש לך המלצה על מסך זול טוב ואמין?

(אני משתמשת במחשב בערך שעה ביום עד שעתיים).

תקציב - מילת המפתח :wink:

Lg מייצרים מסכים מעולים (מניסיון).

גם Mag ו-Samsung מייצרים מסכים טובים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לא בדיוק הולך ביחד זול טוב ואמין

יכול להיות ש MAG 17 יספיק לך והוא עולה 700 ש"ח בערך

לי יש מסך של LG זול הוא לא היה, גם לא אמין במיוחד רק איכות תמונה מופלאה ושירות שהיה מצוין , כל פעם שבאתי ליבואן נתנו לי אחד חדש במקום לתקן , עד שנמאס להם ונתנו לי (גם אחרי שפקעה תקופת האחריות)

את הדגם החדש (שהחליף את מה שהיה לי ) והכי יקר שלהם , ( רק שאני אעזוב אותם)

ומאז אין בעיות. תכנסי לYNET מחשבים ל pc-stop.co.il ל hwzone.co.il תחפשי סקירות של מסכים

ואני גם ינסה למצוא אם תגדירי מחיר

סמסונג גם טובים

אבל אין תחליף לשירות טוב

.I'm a blocked user

פורסם

אם אין דרך לסדר את זה, אז אם יש אחריות נשמה אז אולי לקפצי לטכנאי או למקום שקנית את המסך, הם אולי כבר ימליצו לך...

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
קרתה לי בעיה דומה, התחיל עם רעידות, שינויי רזולוציה פתאומיים, ועד כדי תמונה לא סימטרית.

ואז נדלקה לי מנורת האחריות :roll:

*מדובר בLG Flatron 776FM

אצלי הייתה הבעיה עם המסך שיש לי עכשיו LG 795FT שהיו רעידות כאילה וסינוורים כאילה בצד, ואז זה הגיע למסך כולו בסופו של דבר...

אז ראיתי שיש לי אחריות עדיין על המסך, הלכתי לטכנאי חיכיתי שבוע ואז סידרו לי את זה...

:roll:

פורסם

נסיתי לעשות DEGAUSS? אם תגידי מה הדגם המדויק שלך חוץ משם החברה אני אולי אוכל לעזור לך. אם אני לא טועה צריך ללחוץ על 2 כפתורים אצלך, אבל אני לא אגיד סתם... תגידי מה הדגם המדויק בבקשה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בכל מקרה, מסך בן 3 שנים לא מומלץ לעיניים (היה על זה כתבה באחד המגזינים)

מוזר, פעם ראשונה שאני שומע את זה. האם זה תקף גם לגבי מסכי LCD? המסך שלי כבר בן 3, האם זה אומר שהוא לא בריא לעיניים? אם יש לך לינק לכתבה אני אשמח לקרוא אותה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
נסיתי לעשות DEGAUSS? אם תגידי מה הדגם המדויק שלך חוץ משם החברה אני אולי אוכל לעזור לך. אם אני לא טועה צריך ללחוץ על 2 כפתורים אצלך, אבל אני לא אגיד סתם... תגידי מה הדגם המדויק בבקשה.

צג מחשב שטוח 17" PROVIEW DX787 FLAT

פורסם
כשאת לוחצת על הכפתור של תפריט המסך מופיע לך על המסך תפריט עם מגוון אפשרויות, אני צודק? או שיש לך רק מנורות בצג עצמו?

נכון כשלוחצים על תפריט המסך מופיע התפריט עצמו עם מגוון אפשרויות.

הגעתי ל DEGAUSS לחצתי עליו, אך לא היה שינוי.

• תוכן חדש...