Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב ~ 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו שני ילדים קטנים - שני כסאות תינוק.

הרכב יסע כ 15K קילומטר בשנה, נסיעות קצרות בעיר.

זה יהיה הרכב הראשי, אז מחפשים שיהיה אמין, בטיחותי, מרווח במושב האחורי ועם תא מטען מכובד.

מה האופציה הכי מומלצת בסדר גודל של ~110K שקל?

סטיישן / ג'יפון / משפחתית?

תודה

פורסם

במקומכם הייתי קונה קיה סיד סטיישן בנזין מליסינג 0 קילומטרים.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1685/קיה-סיד-סטיישן-LX-1600-אוטומטי-5-דלתות-2018

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קטגוריית הג'יפונים היא הקטגוריה החמה היום, למעשה היא המשפחתית החדשה.

מתיחת התקציב ל-120 ויש לך ספורטאז' 1600 או מיצובישי asx מיד ראשונה 0 ק"מ.

שניהם מרווחים ומאובזרים טוב. בעיקר בנושא הבטיחות.

חיסרון עעקרי בשתיהן הוא נושא צריכת הדלק המעט פחות חסכונית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

סובארו אימפרזה 2.0 5 דלתות ב-113000 אש"ח ישירות מהיבואן - לטעמי עולה בכל פרמטר על הסיד ב-0 ק"מ מלבד גודל תא מטען. מניסיון, תא המטען ברכב האצ'בק יספיק לכם (אלא אם אתם מאלה שמשנעים את כל הבית) והמבנה הזה יהיה יעיל יותר בנהיגה וחנייה עירונית מאשר הסטיישן.

אלטרנטיבה מוגבהת - ה-ASX כמו שנאמר מעלי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

חוץ מהנסיעה הגבוהה של הג'יפונים, יש להם יתרונות נוספים או שזה פשוט טרנד "מגניב" ?

שמעתי הרבה המלצות על הסיד סטיישן.

ראיתי שיש גם קשקאי ב 0 ק"מ ב 125K - שווה?

פורסם
קטגוריית הג'יפונים היא הקטגוריה החמה היום, למעשה היא המשפחתית החדשה.

מתיחת התקציב ל-120 ויש לך ספורטאז' 1600 או מיצובישי asx מיד ראשונה 0 ק"מ.

שניהם מרווחים ומאובזרים טוב. בעיקר בנושא הבטיחות.

חיסרון עעקרי בשתיהן הוא נושא צריכת הדלק המעט פחות חסכונית.

שווה למתוח את התקציב בשביל הג'יפונים? יש לי אפשרות כספית, השאלה אם זה שווה?

פורסם

מעבר לישיבה על הגובה אין לג'יפונים שום יתרון על המשפחתיות ה"רגילות", אלא להיפך, הם נופלים מהם כמעט בכל פרמטר אחר.

ג'יפונים זה השופוני החדש בתחום הרכב.

פורסם

סיאט ארונה במבצע כרגע ב-105K. נוח מאוד לשימוש עירוני בזכות ממדים קומפקטיים, חסכוני, מרווח ובטוח. לגבי האמינות, קיימת שם תיבת הילוכים כפולת מצמדים שפחות מחבבת תנאי גז ברקס, הייתי שוקל בכל זאת בתלות בכמות הפקקים ועומסי התנועה איתם מתמודדים.

מאותו בית גם סיאט לאון 1 ליטר מוצעת במחיר מעניין כרגע ב-100K, לחובתה מחסור במערכת בטיחות מתקדמות שקיימות בארונה.

האימפרזה שהוצעה כאן מציעה נוחות נסיעה נדירה, טובה באופן חריג. צפויה להיות אמינה. לחובתה תא מטען מצומצם ואין לה מערכות בטיחות מתקדמות. אם מחפשים רכב נוח במיוחד היא הכתובת.

פורסם

אני לא מבין, איך ג'יפון קטן שמבוסס על סופר מיני (איביזה) יותר מתאים למשפחה מאשר רכב משפחתי סטיישן? גם את ארונה וגם את לאון עם גיר DSG לא הייתי מוכן להחזיק יום אחד מעבר לתקופת האחריות.

אני גם לא מבין, מדוע צריך לשלם 25 אלף נוספים בשביל מיצובישי מיושנת ASX (הדגם קיים מ 2010), שיש לה בגאז' של סופר מיני וצריכת דלק גבוהה?

בשביל שופוני?

קשקאי לפחות מתאים למשפחה, אבל המנוע 1.2 בנזין מרגיש חלש לרכב הזה. יותר הגיוני דגם דיזל (שעולה עוד יותר), אבל בתוסת תשלום קטנה ניתן לרכוש סיד סטיישן דיזל - רכב מעולה וחסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סובארו אימפרזה 2.0 5 דלתות ב-113000 אש"ח ישירות מהיבואן - לטעמי עולה בכל פרמטר על הסיד ב-0 ק"מ מלבד גודל תא מטען. מניסיון, תא המטען ברכב האצ'בק יספיק לכם (אלא אם אתם מאלה שמשנעים את כל הבית) והמבנה הזה יהיה יעיל יותר בנהיגה וחנייה עירונית מאשר הסטיישן.

אלטרנטיבה מוגבהת - ה-ASX כמו שנאמר מעלי.

איפה ראית במחיר הזה ?

לפי המחירון 129,000 ₪

http://www.subaru.co.il/Images/Uploaded/pricelist.pdf

פורסם
אני לא מבין, איך ג'יפון קטן שמבוסס על סופר מיני (איביזה) יותר מתאים למשפחה מאשר רכב משפחתי סטיישן? גם את ארונה וגם את לאון עם גיר DSG לא הייתי מוכן להחזיק יום אחד מעבר לתקופת האחריות.

אני גם לא מבין, מדוע צריך לשלם 25 אלף נוספים בשביל מיצובישי מיושנת ASX (הדגם קיים מ 2010), שיש לה בגאז' של סופר מיני וצריכת דלק גבוהה?

בשביל שופוני?

קשקאי לפחות מתאים למשפחה, אבל המנוע 1.2 בנזין מרגיש חלש לרכב הזה. יותר הגיוני דגם דיזל (שעולה עוד יותר), אבל בתוסת תשלום קטנה ניתן לרכוש סיד סטיישן דיזל - רכב מעולה וחסכוני.

למשפחה עם 2 ילדים שנוסעת בעיקר בעיר הארונה יתאים היטב. הוא מספיק מרווח ל-4, יש לו תא מטען גדול וקל מאוד לתמרן אותו באיזורים צפופים ובחניות.

לעניין הגיר והאחריות זה כבר אינדיוידואלי וגם בנושא הזה הוספתי הסתייגות.

פורסם
ומה לגבי סקודה אוקטביה סטיישן 1 ליטר?

ממה שהבנתי, הייבוא של האוקטביה סטיישן פסק.

היא ירדה לחלוטין מהאתר של סקודה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...