Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי אחזקה - צריך לזכור שזה לא רק טיפולים, יש גם בלאי (צמיגים, בלמים וכו׳) ותקלות שיכולות לעלות בקלות מאות רבות או אלפי שקלים, אז למצע 3000 לשנה זה שמרני למדי לדעתי.

ברכב משפחתי בן 3? אם אתה בוחר אחד יחסית אמין? לא חושב. לפחות לא מהניסיון שלי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי רכבים משפחתיים חדשים מהניילון (אם היה לך), משפחתיים בטווחי מחיר של 130-150 אלף שקל, עלות הביטוח שלהם נעה סביב ה 5,000 ואף 5,500-6000 שקלים שנתי כולל מקיף לכל נהג (בעל ואישה) גם כאשר אין תביעות, וותק הנהיגה גבוה, גילאי הנהגים גם כן מעל 30 וכן הלאה.

אבל אנחנו מדברים על רכב משפחתי בן 3 שנים... אם אתה משלם 5000 ש״ח לשנה על רכב כזה, ואין לך נהג חדש בבית - לדעתי, אתה משלם יותר מדי.

פורסם

חדש מול חדש - משתלם ליסינג החל מ25K ק"מ בערך.

חדש מול משומש - חד משמעית משומש משתלם הרבה יותר, בכל נסועה ובכל צרה.

משכנתא זה קל

פורסם

השאלה שמשתנה לכל אחד זה מה ההפרש בשקלים, בין לקבל כסף ביד לבין רכב ליסינג.

אצלי למשל הסכום קצת יותר מ41 אלף בשנה, שזה אומר הרבה מאוד דלק (או לחילופין הרבה תאונות) כדי שהליסינג ישתלם.

פורסם

חג משמעית לא משתלם לך להחזיק רכב ליסינג.

ואני הייתי ממליץ בחום לבחון את האפשרות של 7 מקומות לדעתי לעתיד זה יחסוך לך הרבה כאב ראש.

2017 Type R

פורסם

תודה רבה על התגובות!

לגבי היונדאי שאצלי, כרגע לא קיבלנו עליה הצעה טובה לטעמינו.. ייתכן שמנהל שם מהליסינג יפנה אליי בהמשך.. אבל לא יודע אם זה יהיה אקטואלי..

מה שמסתמן כרגע, ההחזר הכספי לתלוש הוא פחות מ3K לאחר כל הניכויים והחישובים בסימולציה, כך שההפרש בין הליסינג מהעבודה,רכב חדש וראש שקט לבין פרטי בן כמה שנים מסתכם בשורה התחתונה באיזור 500-800 שח לחודש , וזה גרם (לאשתי בעיקר) לחשוב פעמיים אם שווה לה כל ההתעסקות ומימון וכו' עם רכב פרטי.. ולכן (אם לא יהיו שינויים דקה 90..) ירד מהפרק רכב פרטי, 7 מקומות מהליסינג בוודאי שלא עלה על הפרק בגלל תוספת התשלום החודשי,

מה שנשאר זה להחזיר את הרכב ולבחור חדש 5 מקומות (נתנו לה להבין שיתכן וידאגו לה בהמשך ל 7 מקומות.. רכבים שמתפנים וכאלה..)על פי הרשימה (ומקווה שמעכשיו נתארגן יותר כלכלית לסיבוב הבא ונרכוש פרטי בנחת..) .

תודה רבה למגיבים סייעתם לנו מאוד .

פורסם

אני לא יודע כמה אתם מרוויחים, אבל 500-800 ש"ח לחודש זה לא מעט כסף. תעשה חשבון כמה כל אחד צריך לעבוד כדי להרוויח את הסכום הזה בנטו.

בסכום הזה אפשר לנסוע לטיול סקי פעם בשנה לזוג, אפשר להזמין עוזרת פעם בשבוע.

זה שיפוץ דירה לא קטן פעם ב 10 שנים.

פורסם

ללא ספק שהשירות של הליסינג הוא מאוד נוח - לא צריך להתעסק במימון,ביטוחים,טסטים,אגרות רישוי ירידת ערך וכו׳.

מהצד השני נשמע שבמקרה שלכם הוא מאוד יקר(500 שקל לחודש זה לא מעט) - הסכום כסף הזה שווה לכם את השירות הנוח?(וללא ספק שבעלות על רכב בארץ יכולה להיות כאב ראש לא נעים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם תוותרו על ליסינג ותפתחו תכנית חסכון (כל חודש 500 שקלים), אחרי 3 שנים יהיה לכם 18 אלף שקלים (ללא חישובי ריבית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וודאי ואין ספק שכל שקל חשוב בפרט למשפחה.. אבל מהניסיון שלי עד לפני כ9 שנים יש הוצאות לא צפויות, כך שלבנות על החיסכון הזה לטווח של כמה שנים הוא לא מדוייק בעליל ויותר קל לתכנן חיסכון גם אם דורש יותר מאמץ כאשר אתה יודע את ההוצאות שלך מראש. שנית אני זרמתי יותר עם הכיוון של אשתי.. בכל זאת רכב שלה:wink: ונוהגת בו יותר..

• תוכן חדש...