Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי עבור הרכב בחתימה (180K Kia Cerato 08) קיבלתי הצעת מחיר עבור:

החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, 4 רפידות בלם, שמן גיר, נוזל בלמים ומילוי שמן הגה - 1400 שח כולל מע"מ.

מוסך רגיל, מורשה משרד תחבורה (לא מורשה יבואן כמובן).

האם המחיר סביר?

תודה רבה ואחלה שבוע

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

תבדוק איזה חלקים הוא שם לך כי אם לא מדובר בחלקים מקוריים זה לא זול במיוחד. אתה יכול לרכוש את החלקים בעצמך תגיע אולי ל 700 שח פלוס מינוס. עוד 700 על עבודה לפני מעמ אני מאמין זה כבר לא כזה מציאה. תבדוק אופציה לרכוש בעצמך את החלפים וגש למישהו שיעשה לך את העבודה אני מאמין תחסוך לא מעט. לגבי נוזל הבלמים אתה צריך לוודא שהוא מוחלף בכל הצנרת דרך םטמות הקאליפרים ולא רק מהמיכל עצמו. ולמה צריך להוסיף שמן הגה? אם אתה גר באיזורי אוכל לבדוק לך עלויות חלפים מדוייקות איםה שאני קונה עם הנחה והכל.

• תוכן חדש...