Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מדובר על הפריט הבא:

https://new.minimania.com/part/G2NME1140/Mini-Cooper-Adapter-Lead-For-Thermostat-Housing-Oem-Gen2-R55-r61

יש לו אותו מפורק standalone ו- 2 השקעים שיש שם זה:

1.jpg

האם אני יכול לחבר ספק כוח (ואם כן, באיזה מתח?) לאחד מהשקעים A/B (ואם כן, לאיזה?) ועם מולטימטר לבדוק האם הפריט הנ"ל מקצר (לפי הדיאגנוסטיקה התשובה חיובית)?

תודה,

פורסם (נערך)

אני מבין שאתה מדבר על תרמוסטט חשמלי ? אם כן אל תחבר אליו ישירות מתח של 12 וולט לבל לשרוף את גוף החימום (קיים סיכוי).

תבדוק את התנגדות הסליל עם מד התנגדות.

התנגדות אין סופית = נתק

התנגדות קרובה לאפס = קצר

התנגדות תקינה של גוף החימום צריכה להיות בין 12-16 אוהם תלוי בדגם של התרמוסטט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

החיישן העליון (זה עם הקליפס) הוא חיישן טמפ'. יש לו תקע ירוק.

השני זה אכן סליל חימום לטרמוסטט. עקוב אחר הבדיקות שמרק10 המליץ עליהן (התנגדות \ קצר \ נתק)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
מדוע אתה רוצה לבדוק את הטרמוסטט?

הי אורן,

מזגן עובד לא מקרר - קרה בבת אחת (לכן לא בעיית גז). במורשה הדיאגנוסטיקה אמרה קצר בטרמוסטט (לכן המחשב מנתק דברים והמזגן ביניהם) - החליפו - 1,700 ש"ח - אחרי זה מתקשרים אומרים הבעיה לא נפתרה - צריך להמשיך לבדוק לאורך הצמה איפה יש עוד קצר.

לקחתי את הטרמוסטט הישן אני רוצה לבדוק בעצמי אם אכן יש קצר, כי אם לא הרי החליפו סתם רכיב תקין (ויקר).

תודה,

עריכה אחרונה על ידי רוכב_נוהג
  • תוכן חדש...