Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטויוטה אאוריס שנת 2018, שמערכת אזהרת התנגשות קונפגה לרגישות מקסימלית (באמצעות הכפתור מצד שמאל להגה). במספר נסיעות בהן עשיתי עם הרכב, היו מקרים בהם ציפיתי שהמערכת תיתן אזהרה עקב מרחק קרוב לרכב מלפנים או התקרבות מהירה יחסית לרכב שנמצא בנתיב הנסיעה אך המערכת לא התריעה ולו פעם אחת.

 

מכיוון שמטעמים ברורים לא אנסה את לדחוף את הרכב למצבי קיצון על מנת לבדוק אם המערכת עובדת, אשמח לשמוע חוות דעת שלכם לגבי דרך הפעולה של המערכת ומתי היא נותנת התראה וזאת על מנת לדעת האם התנהגות המערכת ברכב שלי היא סבירה או שיש בה תקלה.

 

אגב, לעומתה אני מוצא את מערכת הסטיה מהנתיב כנמרצת מדי והיא אכן עושה את תפקידה (לדעתי ברגישות יתרה..)

פורסם

מה כתוב בספר הרכב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם אצלי אותו סיפור, אבל מצד שני בבקרת השיוט ה"ראדאר" עובד מצוין והוא קולט את הרכב מלפנים ומאיט.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

הרכב שלי מצוייד בבקרת שיוט רגילה ולא אדפטיבית.

 

האם כשבקרת השיוט לא הייתה בשימוש, הגעת למצב בו מערכת הבלימה האוטומטית נכנסה לפעולה ? או לפחות הזהירה אותך והמליצה לך לבלום ?

אם כן, מה הייתה הסיטואציה ? והאם לדעתך היה למערכת מרווח בטחון מספק לפני שהיא פעלה ?

פורסם

בניגוד לבקרת השיוט האדפטיבית הצריכה לספק חווית נסיעה נעימה, כלומר לבלום באופן הדרגתי ולהמנע מבלימה חזקה ובלתי צפויה, מערכת הבלימה האוטונומית נועדה רק למצבי קיצון בהם הנהג לא הגיב בזמן או חזק מספיק. המרחק לא משמעותי כמו הפרש המהירויות ביחס למרחק, כלומר המערכת לא מתריעה על כך שאתה צמוד לרכב קדמי אלא כאשר המהירות שלך ביחס לרכב הקדמי גבוהה עלולה ליצור מצב של סכנת התנגשות.

 

יחד עם זה, כן. המערכת בטויוטה היא המערכת האדישה ביותר שפגשתי, לא מתריעה כלל אלא רק במצבי קיצון של ממש, גם ברגישות הגבוהה ביותר. מצד אחד זה נחמד שהיא מאפשרת נהיגה זורמת בלי צפצופים, אך מצד שני לנהג הממוצע העסוק בסלולרי עדיפה התראה מוקדמת הרבה יותר. לי המערכת התריעה רק פעם אחת, כאשר הייתה בסטייה ימניה בכניסה לנתיב ירידה מהכביש המהיר ואופנוע שהיה יחסית צמוד אלי עקף אותי על השוליים.

פורסם

בקורולה, המערכת התראת התנגשות התריאה לי פעם אחת כשהיה רכב קצת בולט במסלול שלי, ועוד פעם כשהתקרבתי לרכב עומד ברמזור , לא סגור אם במהירות גבוהה מהרצוי או לא. לרוב לא שם לב אליה.

ההתראת סטייה מנתיב לעומתה, די רגישה ומצפצפת דיי הרבה, לפעמים גם על סימונים משובשים על הכביש.

×
×
  • תוכן חדש...