Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'נרל מוטורס מודיעה שהיא (כנראה) תייצר רכב ללא הגה ודוושות שיתפקד (ככל הנראה) לבד לחלוטין כבר ב-2019 (על-פי ההערכות).

MAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ברכב ללא הגה ודוושות אני רוצה דש בצורת שולחן, ישיבה יותר קרובה ומסך נפרד לכל נוסע מקדימה, תודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
ברכב ללא הגה ודוושות אני רוצה דש בצורת שולחן, ישיבה יותר קרובה ומסך נפרד לכל נוסע מקדימה, תודה

זה 1 ל1 הבולט רק בלי ההגה, כאילו זרקו את זה תוך יום

זה נשמע לי יותר כמו pr בולשיט מאשר משהו אמיתי

בטח יתרצו את זה עוד שנה כשיאשימו את הרגולציות והחוקים

פורסם

בדייהו נובירה שהייתה לי, פעם הלכו לי ברקסים באמצע טסט.

עכשיו אני מבין שזה כנראה היה פיילוט לרכב אוטונומי.

זה שנקרע טיימינג והלך גיר, אז זה בטח ניסוי של מנוע חשמלי (רק שכחו לשים מנוע חשמלי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא נוגע עם מוט 3 מטר. אף אחד לא יצליח לשכנע אותי לנסוע ברכב אוטונומי ללא יכולת שליטה ידנית ב-2019. אולי ב-2040.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

חשבתי כבר לפי הכותרת, שאישתו ( = הגנרל ) של מי מחברי הפורום נתנה לו אופציה / אולטימטום / בעיטה לרכב מסויים...

התאכזבתי.

גם מהג'נרל מוטורס :-(

alfa 156 2.5.

פורסם

שיתגלחו על זקן של מישהו אחר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

המקובעות המחשבתית ש GM מפגינים פה של עיצוב האינטריור ברכב ללא כל פיקוד לנהג פשוט מביכה.

ברור שהכיוון הוא כמו בלימוזינה, 2 שורות ספסלים/ כורסאות פונות זו לזו אולי אפילו עם איזה שולחן באמצע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...