Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נפלו לידי כמה כרטיסי מסך של Nvidia GeForce 1080 Ti Founders edition.

אני יודע שהם בביקוש שיא פה בארה"ב בגלל יכולת הכרייה שלהם למטבעות כגון אטריום. סקרן אותי האם יש אנשים בישראל שקונים כרטיסי מסך ב-3000-4000 שקל כדי לשחק במשחקי מחשב והאם יש כאלה פה בפורום שיכולים קצת לחלוק את חווית הרכישה שלהם לכרטיסים מהסוג הזה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק השבוע הזמנתי GTX1080. מצאתי את עצמי משלם הרבה מעבר למה שתכננתי להוציא ושהייתי מוציא אפילו לפני חודשיים.

אם נתעלם רגע מהמצב הנוכחי ומהמחירים בארץ - מדובר בחומרה לא כ"כ יקרה (MSRP בין 400-600$ לסדרות הגבוהות. פחות מאייפון, לצורך הדוגמא, למוצר עם חיי מדף ורלוונטיות ארוכים יחסית) עם ייעוד מאוד ספציפי וקהל יעד מוגדר. ובין לילה הכרטיסים האלו הופכים למכונות להדפסת כסף, נחטפים מהמדפים (או ישירות מהיצרנים והספקים) ומי שרוצה להינות מהם למטרה לשמה הם נועדו לא יכול להרשות זאת לעצמו.

מעבר למחירים המופרכים ולמחסור - כל עניין הכריה גרר את כל התחום למערבולת שלא ברור איך ובאיזה מצב השוק יצא ממנה. היצרנים נהנים מרווחים שהם לא צפו ומצד שני מהססים להשקיע בהגדלת היצור ע"מ לענות על הביקוש מחשש שתחום הכרייה יקרוס. השקת מוצרים חדשים מתעכבת, ולקוח שהחליט לקנות Xbox כי אין לו יכולת לשלם 800$ על מה שעד לפני חודשיים עלה 400$ אולי כבר לא יחזור לתחום כשכל העסק יתאזן.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

המחיר שאני שילמתי (ישירות מ NVIDIA) בשביל כל כרטיס מסך הוא 750 דוללר כולל מס ומשלוח. אני צפוי לקבל כ-4 כרטיסי מסך כאלה. אני מופתע שהמחיר שאתה מציין הוא 400-600 דולר.

בהנחה וגיימרים כמעט ולא מצליחים לקנות במחיר הזה - פשוט כי אין על המדף, יוצא מצב שהם משלמים כ-1000 דולר ליחידה. יש לי כרטיס אחד באייביי שכרגע ה-BID עליו הוא 1025 והמכרז הולך להסתיים עוד כיומיים.

אומנם בארה"ב אני יכול לראות את זה קורה, אבל בישראל לשמוע שמישהו הוציא כ-3500 שקל על כרטיס מסך פשוט נשמע לי הזוי.

יש לי קולגה בעבודה שהוא גיימר כבד, הוא משחק בכרטיס מסך בערב כמה שעות ובמהלך שארית היום הוא כורה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כרייה היא איטית וברובה הגדול לא כדאית (לביטקויין כמובן, אבל גם למטבעות אחרים)

אם אתה ממש רוצה להכנס לתחום, ראה בו קזינו לכל דבר, ועם המנוף המטורף שביטקויין נסחר בו, אם תשחק טוב אתה יכול להרוויח (או להפסיד) סכומים גדולים במסחר יומי, ללא כרייה.

פורסם

שווה בכלל לעשות מינינג (כריעה) עם כרטיסי מסך בישראל? כמה בדיוק יוצא הרווח לאחר עלויות חשמל, בהנחה שמשתמשים במחשב עם הכרטיסים שצויינו הנ"ל?

פורסם

לא יודע אם משתלם לעשות כרייה בישראל. אני לא גר בישראל.

בפלורידה זה משתלם: כ-3.1 דולר רווח ביום שזה 100 דולר בחודש לכרטיס. אם אתה משחק על הדרך אז זה בכלל משתלם כי אתה גם נהנה מכוח העיבוד של הכרטיס כשאתה צריך אותו למשחק וגם מייצר איתו כסף בזמן שהוא לא בשימוש.

פורסם
המחיר שאני שילמתי (ישירות מ NVIDIA) בשביל כל כרטיס מסך הוא 750 דוללר כולל מס ומשלוח. אני צפוי לקבל כ-4 כרטיסי מסך כאלה. אני מופתע שהמחיר שאתה מציין הוא 400-600

המחיר של ה1080Ti בהשקה היה 699, וחשוב לזכור שבניגוד לאינטואיציה, Founders editions (ישירות מNvidia) הם לא הכרטיסים הכי זולים שניתן להשיג.

מתחת לו אבל עדיין בסדרות הגבוהות, 1070 אמור לעלות 379, 1070Ti צריך להיות 450, 1080 עלה 550 עד לפני חצי שנה. בAMD המצב עוד יותר קשה. RX580 8GB נושא MSRP של 229 דולר. נמכר בפועל ב500-600. RX VEGA אמורים לעלות 400 לדגם 56 ו500 ל64. אני בספק אם אי פעם מישהו קנה אותם במחירים האלו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כורי הקריפטו הם סרטן שהרס את עולם הגיימינג בפיסי. במיוחד את שוק היד שניה, שמפוצץ בכרטיסים שחוטים שמתפגרים אחרי יומיים.

פורסם
כרייה היא איטית וברובה הגדול לא כדאית (לביטקויין כמובן, אבל גם למטבעות אחרים)

אם אתה ממש רוצה להכנס לתחום, ראה בו קזינו לכל דבר, ועם המנוף המטורף שביטקויין נסחר בו, אם תשחק טוב אתה יכול להרוויח (או להפסיד) סכומים גדולים במסחר יומי, ללא כרייה.

אם זה לא היה כדאי לא היתה בעיית הזמינות של הכרטיסים...

ביטקויין זה לא כל עולם הקריפטו, בעצם שאר המטבעות שוקלים יותר מביטקויין בתחום

וpika007, לקרא לכורים "סרטן"? באמת..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא אוהב לקרוא לשום דבר 'סרטן' (מלבד לסרטן, כמובן). אבל הדימוי לא רע.

גוף זר שמשתלט על תחום בריא ופעיל ומשמיד אותו לטובתו האישית.

Mewtwo -

פורסם
לאחרונה נפלו לידי כמה כרטיסי מסך של Nvidia GeForce 1080 Ti Founders edition.

אני יודע שהם בביקוש שיא פה בארה"ב בגלל יכולת הכרייה שלהם למטבעות כגון אטריום. סקרן אותי האם יש אנשים בישראל שקונים כרטיסי מסך ב-3000-4000 שקל כדי לשחק במשחקי מחשב והאם יש כאלה פה בפורום שיכולים קצת לחלוק את חווית הרכישה שלהם לכרטיסים מהסוג הזה.

אני לא בישראל אבל לפני כמה חודשים שקלתי להחליף את כרטיס המסך בן ה-5 שלי באחד חדש, כי כמה משחקים לא עבדו או לא עבדו טוב עליו. ראיתי את המחירים, אמרתי "מה זה השיט הזה" וויתרתי על הקנייה. לא עזר לי במיוחד כשבמקום, קניתי PS4 PRO עם כמה משחקים, הגה ופלייסיט. מצד שני, מצחיק שבמחיר של כרטיס גיימרים אפשר לקנות את כל הציוד הזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, סרטן. הם הרסו שוק שלם, הפעילות שלהם אינה מפיקה שום תועלת (אני לא נגד להרוויח בשביל עצמך, אבל זה גורם לכל כך הרבה נזק על הדרך)

התעשיה הלא מועילה הזו אחראית כמויות אדירות של זיהום, בין אם בגלל החשמל שנצרך, או טונות הפסולת האלקטרונית שנוצרת.

פורסם

מסכים עם פיקה, נוצר סתם הייפ מפגר סביב המטבעות האלה ואנשים סתם קופצים כדי לעשות מינינג. הרסו שוק שלם של כרטיסי מסך, ובטח הם אחרי זה מוכרים אותם אחרי שהם השתמשו בהם 7\24 והם יתקלקלו תוך כמה ימים לאחר המכירה.

פורסם

מה, עדיין יש את הכסף בכאילו הזה? חשבתי שזה נשאר ב2017.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למיטב ידיעתי, NVIDIA & AMD הודיעו שהן מתחילות לייצר GPU'S שמוכוונים לכרייה בלבד ובמחיר סביר, כדי שהכורים ירדו מהכרטיסים של הגיימרים. מקווה שזה יקרה. תכננתי להתחדש וכשראיתי את המחירים ויתרתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...