Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברה לעבודה של אשתי הלך הגיר הנ"ל.

יד שנייה 2013 30000 ק"מ.

האוטו טופל רק בחברה.

המוסך מבקש 11000 על התיקון.

האם יש סיכוי לצמצם את רוע הגזרה?

הצעתי לה לדרוש רצון טוב מהיבואן לנוכח התקדימים עם הגיר המקולל הזה

פורסם

שווה לבדוק רצון טוב של היבואן במקרה הזה, אולי יקחו אחריות מלאה או חלקית.

תנסה גם אולי לפנות לניסאן העולמית, אולי משם תבוא הישועה במידה ולא ילך עם היבואן בארץ.

אם לא הולך בשני המישורים הקודמים תנסה למצוא מכון גירים מומלץ שיודע לשפץ את הגירים הללו, זה כנראה יעלה הרבה פחות מהמורשה.

פורסם

לא ברור לי למה יבואן כושל לא מחליף גיר על חשבונו כאשר ידוע לו שיש תקלה בגיר בשנתונים הנ"ל והתקלה בוא תבוא.הרכב טופל במוסך יבואן והוא חייב להחליף גיר כושל על חשבונו.

פורסם
לא ברור לי למה יבואן כושל לא מחליף גיר על חשבונו כאשר ידוע לו שיש תקלה בגיר בשנתונים הנ"ל והתקלה בוא תבוא.הרכב טופל במוסך יבואן והוא חייב להחליף גיר כושל על חשבונו.

היה לי מקרה דומה, הגיר הוחלף על ידי קרסו בלי שום בעיות.

תנסה לפנות לשירות לקוחות קרסו-בהצלחה.

פורסם

לך ולי ולכל חכמי הפורום ברור שהיבואן צריך לשאת בעלות התיקון אבל ממקרים דומים שראיתי ברשת זה לא קל ולא פשוט.

אני מבקש ממי שיש לו נסיון בכך לפנות אלי בהודעה פרטית.

פורסם

ג'וק 2011 עבר החלפת גיר ע"ח היבואן אחרי שניה וחודשיים עם 11א"ק על השעון

לא הרגשתי שום דבר שהצדיק החלפת גיר אבל במוסך התעקשו

אחרי זה התחילו הבעיות

פורסם

ראה חוק המכר שעוסק, בין היתר, במכירה של מוצרים שאינם איכותיים. לדעתי, צריך להודיע ליבואן בכתב על אי-התאמה נסתרת. אינני עו"ד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - הגיר תוקן במוסך מורשה ניסאן בעלות של 3000 שקל .

בעלת הרכב אומרת "לא אתקרב לניסאן יותר"

אני שואל את רשת מוסכי קרסו והיבואן :

האם חשבתם שהלקוח ירוץ לשלם סכום של 11000 שקל ללא בדיקה ?

הרי חיפוש ברשת מייד מביא לעלילות הגיר הנ"ל אז למה לנסות את שיטת מצליח במקום ללכת ישר לקראת הלקוח ?

לקרסו הפתרונים

פורסם
עדכון - הגיר תוקן במוסך מורשה ניסאן בעלות של 3000 שקל .

בעלת הרכב אומרת "לא אתקרב לניסאן יותר"

אני שואל את רשת מוסכי קרסו והיבואן :

האם חשבתם שהלקוח ירוץ לשלם סכום של 11000 שקל ללא בדיקה ?

הרי חיפוש ברשת מייד מביא לעלילות הגיר הנ"ל אז למה לנסות את שיטת מצליח במקום ללכת ישר לקראת הלקוח ?

לקרסו הפתרונים

איך בעצם המחיר פתאום צנח לשלוש אלף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...