Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג על קיה ריו 2014 האצ'בק ידנית הרכב כרגע 4 שנים בדיוק על הכביש, רכב שמור מאוד, כמעט חצי שנה היה ללא נהיגה.

לאחרונה אני שם לב לצריכת דלק גבוהה ברכב ממה שהייתי מודד לפני שנה+

בשביל ההשוואה, הכי טוב שהצלחתי לנסוע זה 1:11.5 ואז היה לפחות 1:13.5-14.

מה יכול לגרום לצריכת דלק גבוהה יותר?

ממלא אוויר בגלגלים כל שבועיים, טיפולים בזמן.. הכל במצב באמת טוב ברכב.

תודה לעוזרים

פורסם

אם לא חל שינוי בתוואי הדרך (פקקים/רמזורים וכד') כדאי לבדוק מתי הוחלפו המצתים ,מסנן האוויר ומסנן הדלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם לא חל שינוי בתוואי הדרך (פקקים/רמזורים וכד') כדאי לבדוק מתי הוחלפו המצתים ,מסנן האוויר ומסנן הדלק.

תודה אבדוק את זה .

הציעו לי תוסף שינקה את כל הצנרת ואולי יעזור מישהו התנסה ? ממליץ על משהו?

פורסם

אופי הנסיעות לא השתנה? יכול להיות שאתה נוסע יותר בעיר ופחות בבינעירוני מאשר בעבר? יכול להיות שאתה עושה הרבה נסיעות קצרות על מנוע קר שלא הגיע לטמפרטורת עבודה? או שיכול להיות שאופי הנהיגה שלך כיום הוא יותר אגרסיבי מאשר בעבר?

• תוכן חדש...