Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש חניון תת קרקעי ליד השוק, אבל הוא יקר וצפוף להחריד. גם בממילא יש חניון גדול.

יש אופציות עדיפות? אולי זולות יותר?

פורסם

כן התכוונתי לשוקניון אגריפס. צפוף ויקר. נראה לי כל ירושלים יקרה וצפופה, אה? :)

פורסם

כן, זו העיר עם הכי הרבה ביקורי פקח לפי נתוני פנגו. החניה יקרה, אך זה חלק מהמחיר של להגיע למרכז העיר, כמו שקורה בתל אביב.

ליד השוק, ובכפוף לשעת הביקור, הייתי מציע לך לחפש בכחול לבן באזור נחלאות ומשם ללכת ברגל, זה ממש קרוב. יש את חניון כי"ח הצמוד לשוק שהוא אופציה טובה, אך קשה שם לשמור על האוטו מדלתות נפתחות.

בממילא יש חניון תת קרקעי מצוין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שים לב, אלה חניות מאוד מרוחקות זו מזו. ממילא איכותי יותר והסיכוי לפגיעה שם נמוך יותר. יש חניון תת קרקעי נוסף בעיר, מתחת למגדל העיר, קלסטרופובי להפליא עם איזה 6 קומות צרות וחנוקות. שאר הכחול-לבן בסביבה זה הימור. מבחינת מחיר אין פה בשורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החניון של ממילא הכי טוב, למרות שצריך ללכת כדי להגיע לשוק.

בימי שישי צריך להיזהר לא להתמהמה שם עד אחר הצהריים, אחרת תתקע בפקקים בתוך החניון...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חניון מרכז הלאום נמצא ק"מ מהשוק, 10 ומשהו דקות הליכה. חניה חופשית בחינם.

כך גם חניון מרכז וולפסון, כניסה מרחוב דיסקין.

לגבי ממילא: בקצה רחוב אמיל בוטה (תחנת דלק פז על רחוב דוד המלך) תמצא מגרשי כחול לבן בתשלום ואחריהם מגרש עפר חופשי ומלא בשעות הרלוונטיות (בעבר ניתן היה לחנות ברחוב הזה, עכשיו אני רואה שצבעו את המדרכה באדום-לבן). וכך גם בחניון גן הפעמון שנמצא עוד יותר רחוק ממממממילא, נתקעה לי ה-מ'.

פורסם

תודה רבה.

לא הייתי ברור - הכוונה לא היתה לחנות באחד מהיעדים וללכת ברגל. אני מתכוון להיות גם בשוק וגם בממילא, ולנסוע מאחד לשני.

פורסם

אכן חניון הלאום הוא אופציה טובה לחניה בביקור בשוק. החניה חינם לארבע שעות אם רוכשים כרטיס לאחד מבתי הקולנוע שבמתחם. יש לקחת בחשבון שמדובר בירידה ועלייה בדרך לשוק, ככל שיש לזה חשיבות למבקרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז חניון הלאום חינם או חינם לרוכשי כרטיס קולנוע? אני לא מתכוון לנסוע עד ירושלים בשביל לראות סרט:)

פורסם

אם בכל מקרה הכוונה לבקר בממילא, הייתי חונה בחניון ממילא בחינם ונוסע הלוך חזור לשוק ברכבת הקלה (מהתחנה של ככר ספרא, 5 דקות הליכה מממילא). יחסוך לך כסף ויותר חשוב - זמן.

פורסם
אז חניון הלאום חינם או חינם לרוכשי כרטיס קולנוע? אני לא מתכוון לנסוע עד ירושלים בשביל לראות סרט:)

היה חינם בעבר, ועכשיו מה שאומרים.

גם החניון בבית החייל שדרות בן צבי, מול הכניסה לאגריפס, נקרא גם רחוב דוד שאלתיאל, מוכל יותר כבית החייל) היה בעבר חופשי, ועכשיו צבוע בכחול לבן. ממש קרוב לשוק. רכב שטח יוכל לחנות בחניוני העפר העמוסים מסביב לחניון ה"מסודר".

למיטב ידיעתי חניון ממילא בתשלום.

פורסם (נערך)

אכן, אתה צודק - תודה על התיקון. החניון בתשלום החל מהשעה השניה (12 ש״ח לשעה - עד למקס׳ של 48 ש״ח ליום).

בחניון קרתא, הצמוד אליו, החניה עולה 10 ש״ח לשעה הראשונה ו-3 ש״ח לכל רבע שעה לאחר מכן, או חניה יומית ב-40 ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

מתקנים אותי בהודעה שהחניון עפר ברחוב אמיל בוטא הפך חניון כחול לבן בתשלום. באמת לא הייתי שם לאחרונה.

בגדול יש שתי אפשרויות סבירות לפחות לחנות ליד תחנה של הרכבת הקלה: חניון הר הרצל וגבעת התחמושת. כרטיס רכבת קלה תקף לשעה וחצי, ורק לזכור לתקף אותו מייד עם העליה לרכבת, כי הכרטיסנים קשוחים (אינקוויזיטורים) במיוחד עם מי שלא מכיר את הנוהל.

• אהבתי 1
פורסם

לא הזכרת שעות, אבל בי-ם כחול לבן הוא ללא תשלום החל מ6 או 7 בערב.

ממילא הכי כדאית לממילא,. השוק מאד בעייתי, בשעות היום האזור גם די פקוק. חניון מגדל העיר הוא הכי סביר למרות שגם הוא די מלא בשעות היום.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...