Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת גיר לידני VW Golf 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני. חדש פה אז אם זה לא הפורום המתאים אל תמחקו פשוט תעבירו לפורום המתאים.

אז ככה יש ברשותי גולף שנת 2001 אוטומטית מנוע 2000 מצב מצויין בלי הרבה ק"מ בכלל האוטו שמור אבל רוצה להחליף לגיר ידני השאלה אם אפשרי מה הטווח מחירים כולל כל מה שצריך להחליף ברכב כולל עבודה תודה.

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

אכן ניתן, אבל בכלל לא בטוח שכדאי מבחינת עלויות, מבחינת מי שמוכן אם בכלל, לבצע עבודה כזו (בעל מקצוע) ועל חוקיות עוד לא דיברנו ואולי עדיף שלא.

צריך להחליף בנוסף לגיר, מחשב רכב (לפחות אחד אם לא יותר), צמות, דוושות ובטוח שעוד דברים שלא ציינתי.

אם זו גולף "רגילה" (דהיינו לא GTI או בת משפחה מיוחסת כזו) - הייתי כבר שוקל לקנות אחת כזו ידנית.

המחיר (להסבה) יהיה גם בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הייתה ולא תהיה מעולם הצדקה או יתרון בהפיכת רכב כלשהו מאוטומטי לידני. יש יותר מדי הבדלים מכאניים עוד בשלב פס הייצור, כל מיני דברים קטנים שרודפים אחריהם לעד במהלך ההסבה.

תמיד יותר זול להחליף במכונית ידנית מאותו סוג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יעלה הרבה מעבר לערכו הכלכלי של הרכב, ולא בטוח שיאושר ע"י המחלקת הטכנית של היבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא הייתה ולא תהיה מעולם הצדקה או יתרון בהפיכת רכב כלשהו מאוטומטי לידני. יש יותר מדי הבדלים מכאניים עוד בשלב פס הייצור, כל מיני דברים קטנים שרודפים אחריהם לעד במהלך ההסבה.

תמיד יותר זול להחליף במכונית ידנית מאותו סוג.

לא מסכים.

יש מקרים מסוימים שכלכלית לפחות זה כדאי, במיוחד כמו ברכב של פותח השירשור, שיש חלקים זמינים אפילו בארץ אבל זה רק אם רכבו שמור בצורה קיצונית.

למצוא גולף כמו שלו ידנית שלא קרעו לך את הצורה מספר רב של אקסים יהיה נדיר ביותר ויקר מאד יחסית לדגם.

פורסם
האם הגולף שלך במצב כ''כ טוב ששווה לך לסבול את מה שכתבו מעליי?

גם אם היא במצב כ"כ טוב, צריך שהתאמת הגיר (במידה וכן יבחר לבסוף באופציית החלפתו) תהייה מושלמת, מבחינת חלקים ואלקטרוניקה/חשמל (אחרת יהיה אורגן אורות בלוח השעונים, וזה דבר שלפחות לטעמי, יכול מאוד להציק בעין) וכמובן - בעל מקצוע שיודע מה הוא עושה (ועדיף עם נסיון ממשי בהסבה כזו).

קשה אבל לא סוף העולם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני בספק אם רכב כזה מצדיק פרויקט כל כך מורכב. בסופו של יום מדובר ברכב יחסית שכיח ללא ערך אספנות מיוחד, לדעתי עדיף לעזוב את זה.

הסיכוי שהמחלקה הטכנית של היבואן תאשר שינוי כזה שואף לאפס, ואז הרכב לא יעבור טסט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

הנה גולף שמורה ומטופחת מיד 1 שנמכרה השבוע. כל האוטו הזה עלה כמו הפרויקט שאתה חושב עליו.

חשב כיוון מחדש, כמו שאומרים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
יש מקרים מסוימים שכלכלית לפחות זה כדאי

בדיוק אפס.

יש כאלה שחובבים פרויקטים בסגנון של חיבור V8 ללאדה, שיהיה להם לבריאות.

מדובר בסך הכול בגולף, בלי להעליב. אחת המכוניות הנפוצות בתבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

פותח השירשור נמצא בפינה נידחת בתבל, שבו האפשריות שלו מוגבלות מאוד.

הנה גולף שמורה ומטופחת מיד 1 שנמכרה השבוע

. כל האוטו הזה עלה כמו הפרויקט שאתה חושב עליו.

חשב כיוון מחדש, כמו שאומרים.

שלו 2.0 וזו שאתה מדבר אלייה היא 1.6. אני יודע, שתייהן עגלות. אבל לפחות ה-2.0 טיפה יותר חזקה. מה גם שכמעט תמיד עדיף להחזיק רכב שאתה מכיר ויודע אודותיו מאשר אוטו מזר עם 250K ק''מ.

בכ''מ, נראה שאנחנו טוחנים מים, קודם שפותח השירשור יאשר שהוא מוכן למה שצויין בהודעה השנייה.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם

בעיקרון אפשרי ולא צריך לעלות יותר מדי , אתה צריך גלגל תנופה מצמד ודוושה ידית וכבל הילוכים

ציריות וכמובן גיר לא צריך לא מחשב רכב ולא שינוי בחשמל פשוט צריך לתכנת את המחשב שיש לו

גיר רגיל , הבעיה שלך תהיה למצוא גיר רגיל עם יחסי העברה מתאימים למנוע 2000 נראה לי שלארץ

הגיע רק גיר אוטומט צריך לבדוק .

פורסם
האם הגולף שלך במצב כ''כ טוב ששווה לך לסבול את מה שכתבו מעליי?

כןן לגמריי הכל הוחלף באוטו רוב החלקים המכנים הוחלפו לחדשים כמה לדעתכם יעלה ואיפה כדאי לעשות את זה בכדי שההסבה תעבור בשלום ולא יהיו תקלות

• תוכן חדש...