Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת גיר לידני VW Golf 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי רק בסדנאות רכב יהיו מוכנים לעשות פרוייקט כזה ולהערכתי רק עבודה תעלה בין 2000 ל 4000 תלוי כמה שעות אתה תופס את הליפט.

אני בספק אם איזשהו מוסך מורשה משרד תחבורה יהיה מוכן להסתכן ולתת לך אחריות על עבודה כזו, מהסיבה הפשוטה שאם יש תקלה אחרי חודש אתה חוזר אליו והוא צריך לטפל בך ללא עלות. ואם יהיה מוסך כזה הוא כנראה יתמחר את האחריות שהוא נותן לך וישקלל אותה במחיר העבודה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בעיקרון אפשרי ולא צריך לעלות יותר מדי , אתה צריך גלגל תנופה מצמד ודוושה ידית וכבל הילוכים

ציריות וכמובן גיר לא צריך לא מחשב רכב ולא שינוי בחשמל פשוט צריך לתכנת את המחשב שיש לו

גיר רגיל , הבעיה שלך תהיה למצוא גיר רגיל עם יחסי העברה מתאימים למנוע 2000 נראה לי שלארץ

הגיע רק גיר אוטומט צריך לבדוק .

הרכב הראשון שלי היה גולף MK4 מנוע 2.0 ידנית. קיים אבל נדיר מאוד.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא כלכלי בעליל ועזוב רגע את העלויות והסרט בצד. יש לך רכב תקין ועובד עם גיר אוטומטי, למה להחליף את הגיר שלו? כד שיהיה יותר כיף? מדובר באחד הרכבים המשעממים שיש, אם היה מדובר באיזה BMW סידרה 3 אוטומטית מילא...

תמשיך לנסוע ברכב ואם התפגר הגיר האוטומטי בעתיד תשקול מה לעשות.

עד אז זה נשמע לי כמו רעיון רע שיעלה לא מעט כסף ולך תידע מה תהיה התוצאה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עד אז זה נשמע לי כמו רעיון רע שיעלה לא מעט כסף ולך תידע מה תהיה התוצאה.

אני חושב שזה משפט המפתח בסיפור הזה.

יש בפורום דוגמא לC5 שעברה הסבה כזו ואחרי כמה חודשים שבעל הרכב אכל איתה תקלות אינספור, חלקן אף משביתות, הרכב ירד מהכביש.

אישית אני ממליץ בחום להמנע מהסבה שכזו, אלא אם זה רכב פרוייקט ולא משמש להתניידות יומיומית.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...