Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתי יונדאי גטס 2008 אוטומטי 132,000 קמ למכון בדיקה.

בציון הכללי המנוע קיבל 90% . אך בפירוט מלל היה רשום רפש ובוצה.

קראתי שזה ממש בעיתי אז אני מבולבלת..

זה קצת אבוד כי קניתי את האוטו אבל האם קניתי רכב עם מנוע שהולך למות? איך הוא קיבל ציון כזה גבוה כשיש בוצה? מה דעתכם?

תודה:)

פורסם

ברוב יונדאי גטס רואים סימני בוצה דרך פתח מילוי השמן, אני בזמנו בדקתי כמה וזה היה בכולן בצורה זו או אחרת.

האם יש לרכב ספר טיפולים? אם הרכב טופל בזמן כנראה שאין מה לדאוג, אם לא זה יכול להיות יותר בעייתי.

בכל מקרה אל תרוצי לעשות פלשינג למנוע. אם אין ספר טיפולים ולא ידוע איך טופל הרכב, אפשר לפתוח את מכסה השסתומים ולראות אם יש בוצה.

פורסם

Buki אני לפני הרבה שנים הייתי הבעלים של איזה שמרי השסתומים ניגנו אפילו כשהמנוע חם ושמן איכותי של esso.

בהמלצה של חבר רוקנתי ליטר שמן והוספתי סולר.. הנעתי ולאחר כמה דקות הבעייה נפתרה.. האם עשיתי נזק בכללי?

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
שלום,

לקחתי יונדאי גטס 2008 אוטומטי 132,000 קמ למכון בדיקה.

בציון הכללי המנוע קיבל 90% . אך בפירוט מלל היה רשום רפש ובוצה.

קראתי שזה ממש בעיתי אז אני מבולבלת..

זה קצת אבוד כי קניתי את האוטו אבל האם קניתי רכב עם מנוע שהולך למות? איך הוא קיבל ציון כזה גבוה כשיש בוצה? מה דעתכם?

תודה:)

הי פנינה, תתחדשי!

לגבי בוצה מומלץ לוודא היסטוריית טיפולים, ואם אין תיעוד לטיפול האחרון כדאי להתחיל עם החלפת שמן מנוע איכותי (סינטטי מלא בלבד) ומסנן שמן מקורי / תחליפי תואם מקורי.

לגבי הרכב - באיזו גירסה מדובר (GLF/GLI) ואם אפשר לשאול בכמה נסגרה העסקה?

פורסם

ממליץ לך לבדוק את היסטוריית הטיפולים אם יש, במידה ואין - לבצע יישור קו כולל של פילטרים, שמנים, נוזלים (נוזל קירור, נוזל בלמים) כדי שהרכב ימשיך לשרת אותך בנאמנות.

סעי בדרכים טובות!

פורסם
Buki אני לפני הרבה שנים הייתי הבעלים של איזה שמרימי השסתומים

ניגנו אפילו כשהמנוע חם ושמן איכותי של esso.

בהמלצה של חבר רוקנתי ליטר שמן והוספתי סולר.. הנעתי ולאחר כמה דקות הבעייה נפתרה..

האם עשיתי נזק בכללי?

בעצם, ביצעתה פלאשינג למנוע - זה היה פעם הטיפול בבוצה.

כיום יש חומרי פלאשינג מתקדמים - אבל רצוי לבצע בפיקוח של מכונאי טוב.

כדאי לבדוק כי הבוצה לא סותמת את משאבת השמן.

ואחרי הפלאשינג המעבר למשאבת השמן נקי ותקין.

כמובן כי צריך לנקז את השמן והפלאשינג.

ולהחליף פילטר שמן ושמן מנוע חדש ומתאים.

לכן - לפותחת הדיון - גשי למוסך טוב לבדיקה ולהתייעצות.

אפשר כי פלאשינג לניקיון הבוצה יעזור.

ואפשר, כי יהיה צורך לפרק את אגן השמן, ולנקות את הבוצה גם באגן ובאיזור משאבת השמן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...