Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
דרך אגב, החיסרון המוהתי של כרטיס דביט הוא שאתה משלם עמלת שורה על כל קניה, בנוסף לדמי הכרטיס.

אז אם אתה מגהץ אותו 20 פעמים בחודש, אז נוספת לך הוצאה של 30 שקל לחודש על כלום.

איפה ראית דבר כזה?

שנים עם כרטיס כזה ומעולם לא חוייבתי על 'גיהוץ'.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם (נערך)

פות"ש - בוא נחזור ליסודות: מדוע כרטיס חיוב מיידי ולא כרטיס אשראי?

זאת, כמובן, אם אין איזה מניעה משפטית או בנקאית לכרטיס האשראי.

אני רואה דווקא יתרונות בכרטיס אשראי - מאפשר מעקב הדוק אחר הפעולות הכספיות שלך (כל פעולה מדוות מידית ב-SMS, ואפשר לעקוב באופן סדיר באתר הבנק או החברה המנפיקה), ואם אתה סובל ממשיכת יתר תוכל לכוון את תאריך החיוב לאחר תאריך כניסת המשכורת, מה שיצמצם תשלום רבית אוברדראפט יקרה במיוחד. אני עובד בשתי מסגרות עם כניסת התשלום בתאריכים שונים בחודש, בהתאם לכך בימים בהם סבלתי ממשיכת יתר השתמשתי בשני כרטיסים עם תאריכי חיוב שונים.

מבחינת דמי כרטיס - בכרטיס אשראי ניתן לקבל מהם פטור, אני לא בטוח שזה אפשרי בכרטיס חיוב מיידי (אם כי מדובר בסכומים קטנים). וגם לא ברור לי עד כמה כרטיס חיוב מיידי ישראלי מאפשר קניות במרשתת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה משלם עמלת שורה על כל פעולה, להבדיל מאשראי שיורד רק פעם בחודש בשורה אחת

ממש לא.

יש דמי כרטיס פעם בחודש וזהו.

הסכום שיורד מהחשבון הוא בדיוק סכום העסקה.

פורסם

כל הרעיון, למשך חודש שלם לנסות להסתדר עם מזומן בלבד,ללא עסקאות אשראי ופריסה לתשלומים עתידיים.

יש לי סכום כסף שעומד לרשותי .

אין שום מגבלה או מניעה מלהשתמש באשראי, אני רוצה ללמד את עצמי להסתדר עם כסף מזומן בלבד.

פורסם

אין בעיה. השתמש בכרטיס האשראי לעסקאות ללא חלוקה לתשלוים, וכאשר אתה בודק בערב את מצב החשבון בדוק את התחזית לסוף החודש. לפחות בבנה"פ יש באתר סעיף כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...