Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאבטח שמקבל נשק אירגוני נדרש לעבור קורס שכולל

כושר גופני מצויין​, קרב מגע, ואימוני ירי,לא פשוטים,

וקליעה טובה מעל ל 85 אחוז.

אולי התכוונת לשומר בלי נשק שזה שונה ממאבטח.

אין לך מושג איזה פוטנציאל ריווחי יש לעסק, פשוט צריך לדעת איך למנף

אותו. אני הייתי ממליץ בחום להתייעץ עם קווצ'ר (מאמן אישי לעסקים)

אני מכיר אשה שהרימה לא מעט עסקים לפני קריסה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאבטח שמקבל נשק אירגוני נדרש לעבור קורס שכולל

כושר גופני מצויין​, קרב מגע, ואימוני ירי,לא פשוטים,

וקליעה טובה מעל ל 85 אחוז.

לא, לא באמת.

אולי לאבטחת בתי חולים/מוסדות חינוך וכאלה. כדי לקבל נשק מספיק שלא יהיה תיקים פליליים/מחלות נפש מתועדות ולעבור מטווח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זו נבלה וזו טרפה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
@GABIUBOGI

שאלה קצת אחרת. אחרי שההורים שלך יפרשו לגמלאות, אתה רואה את עצמך ממשיך את העסק המשפחתי?

בשום פנים ואופן.

נשים בצד את עינייני האגו ( כל עבודה מכבדת את בעליה ).

נחלק את העסק לשניים

אחד החנות- רווחית , משאיר אותה לאמא + סיוע שלך של אבא בכל הקשור ל "סבלות".

השני עסק התיירות - מוכר את הרכב ורוכש עם התמורה רכב חדש/חדיש ( גם אם צריך לקחת הלוואה לשם הרכישה ל 5 שנים, ככה קל יותר תזרימית )שיאפשר גם לעסוק בהסעות חוקית , למפעלים , אולי חלוקת חבילות בעיר ובסביבה, הסעת משפחות לנתב"ג לאירועים משפחתיים , ולא יהווה חשש תחזוקתי.

זה יחד עם עבודת האבטחה צריך להביא יותר הכנסות מאשר המצב היום.

הדירה השניה מושכרת? בכמה? שוויה ?

הדירה השנייה שווה כ450K וכרגע סבתא שלי גרה בה.

חשבתם להשכיר את הדירה שאתם כרגע גרים בה, ולגור בדירה זולה יותר?

אבא שלך הוא איש שאוהב להיות עסוק,או שלא אכפת לו לא להיות בעשייה? לשאלת המפעל או השמירה...

יש אנשים שישתגעו מלהעביר את הזמן ללא עשייה...

לא מייעץ לא ממליץ ולא מבין בזה כלום אולי שווה לכם לקרוא קצת ולהתעניין בקופות גמל.

לא,כרגע לא בא בחשבון מעבר לדירה אחרת.

והעבודה כמאבטח זה ללא נשק, זה יותר לבדוק שאנשים לא עושים "מערופים" בהחתמת כרטיסים ולא גונבים סחורה הבייתה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תנסו על חשבון בדירה בה גרה הסבתא לקחת הלוואה לזמו ארוך שתיישר את הגיבנת.

לא יהיה פשוט לקבל , אבל כדאי לנסות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב שווה בדיוק 50, להוציא עכשיו עשרייה עליו יהיה מאוד מעצבן. לא אמור לקרות לו משהו תכלס, מטפלים בו בדייקנות והשקעה רבה אבל אי אפשר לדעת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בשום פנים ואופן.

אז אם ההורים שלך בני 60, וכאשר ירצו לפרוש, העסק יגווע בכל מקרה.

לדעתי אם העסק מתפקד כרגע. להשאיר אותו כמו שהוא, רק לתמוך בפעילות day to day שלו, אבל בלי לבנות תוכניות מרחיקות לכת, ובלי לקחת הלוואות ולהשקיע בו יתר על המידה. יותר בכיוון לצמצם נזקים עתידיים, כדי שביום שאחרי לא תמצאו את עצמכם עם חובות.

מה המעורבות של אבא שלך בעסק? רק הסעות או עוד דברים? עד כמה הוא יחסר שם במידה ויילך לעבוד במפעל במשרה מלאה?

פורסם

אבא כלבויניק בעסק.עושה הקפצות עם הרכב, מביא/מפקיד כספים, מסדר סחורה,מחליף את אמא שלי כשצריך.

על הכל אפשר להתגבר אם רוצים, רק על עניין ההקפצות מוותרים לגמרי ואז צריך לשנות טקטיקה ולשלם לחברת הסעות או לומר לקוחות להגיע נקודה מסויימת בלי ברירות.

פורסם

תנסה לעשות פגישה עם היועצים של מטי, אפילו אם זה בתשלום,

אני עשיתי פגישה לפני עשר שנים, אומנם לא גילו לי את אמריקה, אבל עזרו לי לעשות תזרים מזומנים , הוצאות והכנסות כמו שצריך, ולהבין מי מה מו,

בכול מקרה ממליץ לך.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לדעתי שינסה קודם את האופציה השניה, אולי היא בסוף תתגלה כ"ראויה" ובמידה ולא, זה מצב יותר "הפיך" מאשר אם האופציה הראשונה לא תצלח. דבר נוסף, אני לא יודע מה התנאים הסוציאליים במפעל, אבל בענף השמירה והאבטחה התנאים הסוציאלים לא רעים. לפי צו הרחבה המעסיק חייב להפריש לקרן השתלמות אחרי חודשיים עבודה וכן לפנסיה לאחר חודש עבודה (לעומת אחרי 6 חודשים אם אין קרן פעילה, או 3 חודשים + רטרואקטיבי אם יש קרן פעילה) וההפרשות הן מוגדלות - 21.83% משכר שעות רגילות (לעומת 18.5%).

אם עבד בעבר כשכיר צריך להיות לו חסכון פנסיוני - בדוק את זה.

פורסם
אז אם ההורים שלך בני 60, וכאשר ירצו לפרוש, העסק יגווע בכל מקרה.

לדעתי אם העסק מתפקד כרגע. להשאיר אותו כמו שהוא, רק לתמוך בפעילות day to day שלו, אבל בלי לבנות תוכניות מרחיקות לכת, ובלי לקחת הלוואות ולהשקיע בו יתר על המידה. יותר בכיוון לצמצם נזקים עתידיים, כדי שביום שאחרי לא תמצאו את עצמכם עם חובות.

מה המעורבות של אבא שלך בעסק? רק הסעות או עוד דברים? עד כמה הוא יחסר שם במידה ויילך לעבוד במפעל במשרה מלאה?

עסק לא חייב לגווע. עסק מצליח תמיד אפשר למכור. השאלה היא האם רוצים להשקיע בעסק ולמנף אותו. (דורש עבודה קשה והצלחה לא תמיד מובטחת ) או להשאר עם הקיים עד שיגווע לאיטו

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש לי כמה שאלות:

- האם אבא שלך יהיה מסוגל לעבוד משמרות באבטחה ואחר כך ללכת לעזור בעסק?

- האם חשבתם להעסיק תלמיד תיכון/ חייל, בחנות שיעשה את כל העבודות הקטנות?

- בנוסף, הדירה של סבתא שלך, האם ישנה אפשרות שהיא תעבור לגור איתכם ותשכירו את הדירה שלה?

אני דווקא כן חושב שעליכם לקבל ייעוץ מאנשי מקצוע, אנשי שיווק וכו' עבור כל עסק בנפרד, לראות האם יש פוטנציאל (במיוחד לעסק של התיירות), לנסות להרים במינימום השקעה או לסגור. כמו שירון ציין, אם זה יצליח תמיד אפשר יהיה למכור את העסק ברווח נאה.

בטווח הקצר הייתי ממליץ ללכת על משרת האבטחה- הואן והפעילות של העסק נשמרים. אם זה לא ילך, לעבור לעבוד במפעל, למכור את הרכב ולצמצם פעילות.

המעבר מעבודה במפעל לאבטחה תהיה כמעט בלתי אפשרית היות ואתם תמכרו את הוואן והעסק יפגע.

בהצלחה.

פורסם

מט״י בהחלט יכולים לעזור.

מה עם לקחת את העבודה הראשונה, למכור את העסק ושאמא תמצא אף היא עבודה כשכירה?

נראה לי שזו הזדמנות ליישר קו לקראת הפנסיה.

בריאות טובה ופרנסה בשפע שתהיה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...