Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - וולוו XC60 T8

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם לדעתי. אחלה מחשבה, כנראה השוודים בוולוו עישנו משהו טוב :lol:

זה היה קיים עוד ב- C5 לפני כעשור. וברכבים אחרים כמובן. למי שמסיע ילדים זה נראה לי פחות נגיש, והשאלה היא אם יצא לכם לבחון את זרם האוויר שם, שהוא לא רק זרזיף (מניח שקשה יותר להעביר לשם אוויר מאשר לתעלה המרכזית - מצד שני התעלה המרכזית עוברת ליד אזור חם יותר?).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בדגמי הt8 אין פתחי מיזוג אחורי מרכזיים בגלל מיקום הסוללה. זה אילוץ, לא מטרה.

בדגמים ללא מנוע חשמלי יש גם פתחים מרכזיים, וברמת הגימור הזו, גם עם ארבעת אזורי טמפרטורה.

פורסם

פרדון

ישש פתחי מיזוג מאחחור

רק לא איפוא שהביצים נמצאות:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פתחי האיוורור זו לא המצאה של וולוו, אבל הם קיימים הכל הדגמים (למעט ה-v40) גם בקורות מאחור. אין שם עוצמה של מזגן רגיל, אבל זה מספיק בהחלט.

פורסם
רכב שווה זה חשוב, אבל התמחור גם קובע. תמיד יהיו עילאים שיעדיפו לא לקת את הסמל של אאודי או במוו, אבל המחיר משפיע. לדעתי האישית, הצלחת (יחסית) ה- S60 היא בזכות התמחור. כנראה בליסינג המחירים עוד יותר טובים כי אני רואה כאלה גם שם. לגבי ה- XC? הוא נאה אז אני מקווה שנראה אותו במחוזותינו.

ה-s60 נמכרת בכמויות קטנות מאוד לליסינג, ובד״כ בגרסת ה-T4.

לגביי ה-Xc60t8- יהיו מספיק רכבים על הכביש בקרוב (הוא אמור למכור כ-400 יחידות בשנה).

פורסם (נערך)
ערב יום גשום בתחילת החורף פבל עבר דרכי עם הרכב. כמובן שגנבתי אותה לסיבוב.

על נסיעה לכיוון כביש טכני וויתרנו מראש, למראת שהיינו שם עם ג'יפונים מקבילים, אבל את הXC60 רציתי לבחון בסביבתה הטבעית -מטרופולין.

למה מטרופולין היא הסביבה הטבעית שלה?

4X4 עם אופציות להרמה ולהורדה של מרווח הגחון להתאמתה לתנאי שטח לא בדיוק מסתדר עם מטרופולין.

המנוע שחזק על הנייר מגיב כמו מנוע אטמוספרי עם איזה 150 כוח סוס פחות. כנראה שלוקח זמן עד שכל האופרציה מתחילה לפעול.

שלא תבינו לא נכון. הוא מספק את כל הצרכים של התניידות איטית ומהירה כאחד. אבל זה לא מרגיש לך 400 כוח סוס.

תאוצה ל100 קמ"ש בהשוואה לX5 במוו 3 ליטר בנזין 6.50 שניות ל אודי SQ5 5.40 שניות הוולו 5.3 שניות.

התחושה שלי הייתה שאתה מקבל את העוצמה בשטח ולא רק על הנייר.

שלא תבינו אותי לא נכון. XC60 היא מכונית טובה. אפילו מצויינת ומהווה חבילה מצויינת ומשתלמת. זה אני שלא התרגשתי.

ואם נמשיך בהשוואה עם אותם שני הדגמים שמחירם כ 580 אלף ש"ח לעומת כ 370 אלף ש"ח של הוולוו , הרי החיסכון ברכישה משמעותי ביותר. תודה כמובן למיסוי הנמוך על ההיברידיות

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ה-s60 נמכרת בכמויות קטנות מאוד לליסינג, ובד״כ בגרסת ה-T4.

לגביי ה-Xc60t8- יהיו מספיק רכבים על הכביש בקרוב (הוא אמור למכור כ-400 יחידות בשנה).

באמת נמכרו יותר T5 מאשר T4, אבל אני מכיר שלושה רכבים S60 בליסינג - שניים מהם T5. בכלל לא מכיר רוכשים פרטיים אבל מצד שני צר עולמי וגו', וברור שיש לרכב הזה גם רוכשים פרטיים. מה יחס ביניהם? ידוע לך אולי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאוצה ל100 קמ"ש בהשוואה לX5 במוו 3 ליטר בנזין 6.50 שניות ל אודי SQ5 5.40 שניות הוולו 5.3 שניות.

התחושה שלי הייתה שאתה מקבל את העוצמה בשטח ולא רק על הנייר.

האמת היא שזה פידבק (לא אקרא לזה ביקורת) שחוזר על עצמו בכמעט כל מבחן שקראתי עליה (מחו״ל). היא לא מרגישה מהירה או חזקה כמו שהנתונים מציעים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
האמת היא שזה פידבק (לא אקרא לזה ביקורת) שחוזר על עצמו בכמעט כל מבחן שקראתי עליה (מחו״ל). היא לא מרגישה מהירה או חזקה כמו שהנתונים מציעים.

כן, ספר את זה לבחור בלאון קופרה שהחליט לעשות פוזות ואז לא הבין איך הוולוו המגודלת "עומדת איתו" ולמה הוא לא מצליח לברוח ממנה.

הבעיה היא (לא יודע אם לקרוא לזה בעיה, כמו שזה אופי), כוח שנבנה במתינות יחסית, ולא במכה. זה משהו שחוזר אצל הרבה מאוד מכוניות של וולוו, לפחות באלה בהן אני נהגתי. ב-S90, ב-XC90,ב-XC60 הקודם וב-S60 ו-V40. התחושה היא של מכוניות חלשות ממה שהנתונים מספרים, אבל בפועל הביצועים תואמים לחלוטין את הנתונים שעל הנייר.

אין ספק שזה הרבה פחות מרגש או מעניין, אבל שוב - זאת כוונת מכוון ולא טעות. זה כמו לבקר רולס רויס על זה שהמתלים שלה רכים. זה נכון, אבל זה גם הרעיון.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני מסכים לגמרי, וכוונתי לא היתה שהרכב איטי ממה שמספרים הנתונים על הנייר, אלא שטוענים שהוא מרגיש יותר איטי.

בקיצור, כמו שאמרת, פחות מרגש...

פורסם
ברכבים עם סופר צ׳ארג׳ וטורבו, הכוח הוא פחות מתפרץ ויותר לינארי.

מדוייק. וכמו שאמרתי בשרשור ההתחדשות שלי - תוסיף לזה את המומנט של המנוע החשמלי, ולכן התחושה היא כזו. אני מת על זה, מאפשר לנצל את זה לעיתים יותר קרובות, וזה ממכר. מבין לחלוטין את אלה שחסר להם הריגוש.

• תוכן חדש...