Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר כמה חודשים של חקירות , קריאת מאמרים , ושאילתות של אנשים שמתעסקים בנושא החלטתי להתחיל לעבוד עם פיברגלס. התחלתי בגדול ובאמת היה גדול עלי בהתחלה.. ניסיתי להכין גריל ספורט ל205 שלי. כמובן שכולי מתחיל ללא טכניקות מסויימות נרכשות בזבזתי כמות לא מבוטלת של חומר.

בסופו של דבר הגריל יצא לא רע אבל חיתוך לא נכון של צלע מסויימת הרס את הפרוייקט שנמשך לו שבוע.

היום יצאתי לי ופתחתי מכסה מנוע לראות אם הפילטר הפתוח שהתקנתי לפני יומיים עדיין במקומו, כאמור , הוא לא היה במקומו אלא היה מונח לו על הצירייה שם , חיכה לי שאבוא ואחבר אותו שוב. (לא אציין את מקום ההתקנה - לא יפה). בכל אופן פתחתי את ההיניקה שם וחיברתי שוב את הפילטר.

הסתכלתי על הפנסים ואמרתי לעצמי , ננסה לעשות גבות מפיברגלס. ואכן לאחר שעתיים וחצי יצא תוצר די יפה. הפרוייקט בראסמי יגמר סופית אני מאמין רק מחר (צפו לתמונות). אבל אני חייב להגיד שעבודה עם פיברגלס היא לא עבודה קלה... בלשון המעטה... בכלל..

בכל אופן מחר אעלה תמונות ותוכלו להתרשם מהעבודה עצמה.

שיהיה ערב טוב.

בברכה.

אדי.:-)

פורסם

תהיה מוכן לחסוף קצת פרטים לאחר הנסיון שצברת?

איפה קונים? איך מכינים? טקטיקות? מחיר?

** קורטינה XL 1973

** טראנו 2002

** BMX

פורסם

טוב אנשים , אני רואה כל הזמן אנשים שמנסים להתעסק אם פיבר ןלא מצליחים או עובדים לא נכון .

אני עובד אם פיבר על בסיס יומי ( שיפוץ פגושים וכ"ו ) , נורא כל לעבוד עם פיבר אם יודעים איך לעבוד .

בעיקרון לעבודה אם פיבר יש כמה מצרכים :

1. יריעות סיבי זכוכית

2. פוליאסטר + מאיץ ( בא מעורבב )

3 . מקשה

4. מברשת צבע

שכל אחד יבחר לו את אמצעי ההגנה שלו....

שוב אני ינסה להסביר איך עובדים אם הפיבר אבל זה לא כל-כך פשוט להסביר איך לעבוד אם זה כי צריך לראות ולא לקרוא.

מערבבים את הפוליאסטר אם המקשה ( 2% מקשה ביחס לפוליאסטר ) בקערה מפלסטיק בערך כדקה .

חותכים יריעה של סיבי זכוכית ביחס לגודל הצורה שרוצים ליצור .

בעזרת מברשת צבע , טובלים את המברשת בחומר ומורחים על היריעה בשני הצדדים.

לוקחים את היריעה לאחר שעברתם אליה וספגתם אותה במעט חומר ומניחים אותה על הצורה שאתם רוצים לשכפל או ליצוק .

לאחר שהנחתם את היריעה על בוא נגיד פנס רכב , לוקחים שוב את המברשת ועוברים על היריעה שוב שהיא נמצאת על הפנס לא בתנועות של מריחה אלא ב"טפיחות " אם המברשת ונותנים לחומר להתייבש משהו כמו חצי שעה עד שעה .

לאחר מכן ניתן להפריד את התבנית מן הפנס ולעשות מה שרוצים ( גבות ).

שכחתי לציין שצריך למרוח על הפנס לפני ששמים את היריעה , חומר מפריד כדי שהיריעה לא תדבק לפנס ( אפשר גריז או אפילו WD40 ) .

מקווה שעזרתי.

פורסם

שוב אני ינסה להסביר איך עובדים אם הפיבר אבל זה לא כל-כך פשוט להסביר איך לעבוד אם זה כי צריך לראות ולא לקרוא.

אם מישהו כאן יוכל להעלות סרטון/סרטוני וידאו קצרים של מה שהוא עושה... (אדי?) זה יכול להיות ממש נחמד... סתם רעיון...

...Carpe Diem

פורסם

להעלות סרטון זה קצת הזוי.

שמעו, עבודה עם פיברגלס היא עבודה שדורשת ניסוי וטעייה .

אני קניתי המון חומר גלם וטעיתי לא מעט עד שהבנתי על איך לעבוד עם זה בכלל.

שורה תחתונה מי שיש לו הרבה אבל הרבה זמן פנוי ולא איכפת לו שהידיים שלו יהיו מפוצצות בסיבים ויגרד לו כל הזמן אז שינסה וינסה עד שיבין ויפתח לעצמו שיטות עבודה.

בברכה. אדי.

מחר לאחר הצבע והלכה יהיו תמונות...

:)

פורסם
השאלה העיקרית היא כמה זה עולה ואיפה קונית את זה .....
השאלה העיקרית היא למה אתה לא מוצא את כפתור החיפוש?!

וזה נוגע לא רק לגבי האתר הזה, אלא לגבי כל אתר אינפורמטיבי אחר, כמו למשל דפי זהב, גוגל וכו'...

(רמז, אם תחפש את המילה "פיבר" ואת שם המישתמש שלי תגלה הרבה דיונים)

תהנה,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
למה הזוי... ;) הכוונה למשהו קצר וקולע...

תשמע עם כל הרצון הטוב שלי...ויש לי המון...

להסריט סרטון על עבודת פיברגלס לא כ"כ פרקטי כי צריך נראה לי במאי..

שמע. תקנה חומרים תתנסה בעצמך לא משנה כמה תקרא ותראה סרטים אם לא תעבוד בעצמך עם פיבר אתה לא תלמד כלום.

נ.ב. הצבע מתייבש עכשיו על הגבות.. עוד שעתיים יהיו תמונות.. מקווה כבר על הרכב.

בברכה.

אדי.

פורסם
תשמע עם כל הרצון הטוב שלי...ויש לי המון...

להסריט סרטון על עבודת פיברגלס לא כ"כ פרקטי כי צריך נראה לי במאי..

שמע. תקנה חומרים תתנסה בעצמך לא משנה כמה תקרא ותראה סרטים אם לא תעבוד בעצמך עם פיבר אתה לא תלמד כלום.

נ.ב. הצבע מתייבש עכשיו על הגבות.. עוד שעתיים יהיו תמונות.. מקווה כבר על הרכב.

בברכה.

אדי.

לא צריך במאי ולא כלום, אנחנו לא רוצים שתעשה סרט הסברה להכנבת פיבר, תעשה סרטון קטן(לא יותר מדקה שתיים) שבו נראה תהליך ההכנה, לא צריך להראות את הזמן שלוקח לחומר להתייבש והכל רק את הקטעים החשובים.

סרטון קצר וקולע על הכנת פיבר יכול לעזור מאוד בהתחלה של התהליך.

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...