Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

יש בידיי תוצאות בדיקת קומפיוטסט של פורד פיאסטה שאני שוקל לרכוש ורציתי להתייעץ איתכם לגבי התוצאות:

מדובר בפיאסטה 2011 אוט', מנוע 1.4, יד 3 (שתיים מהם היו במשפחה), נסעה כ-91000 ק"מ... הרכב עבר תאונות, לפי מה שאומר בעל הרכב לא כללו פגיעות שלדה, הוחלפו בו הטמבון האחורי ומכסה המנוע הקדמי. מבחינה חיצונית ופנימית קוסמטית נראה במצב טוב.

מה שכתוב בעט על גבי המסמך נכתב על ידי המוסכניק של בעל הרכב, שקיבל את התוצאות ממנו אחרי הבדיקה כדי שיעבור על הנקודות (על רובן הוא כתב שהמשפט הוא קבוע- ז"א שקומפיוטסט תמיד כותבים אותו).

רציתי להתייעץ איתכם לגבי תוצאות הבדיקה -

האם יש פה משהו ששווה לעשות עליו מו"מ בהורדת מחיר מהמחירון?

האם אחת התוצאות פה צריכה להדליק לי נורה אדומה לגבי מצב הרכב?

מה אתם ממליצים לי לעשות?

תודה רבה על כל העזרה בפורום הנהדר הזה,

גיא

WhatsApp Image 2018-01-08 at 16.27.00.jpg

פורסם

עוד שאלה שעלתה לי אחרי שקראתי את הדו"ח בפעם השנייה- האם סביר להניח שרכב שהוחלף לו מכסה מנוע מקדימה חטף מכה קשה שייתכן והחלישה את המרכב או השלדה, למרות שלא היתה הורדת ערך ע"י שמאי?

הר רוב הסיכויים שמדובר במכה ולא שנפל על הרכב עץ, ואם זו מכה שדרשה החלפה של מכסה מנוע, כנראה שזו מכה מאוד רצינית, לא?

פורסם

ממש לא הכרחי . לי החליפו פעם מכסה מנוע בגלל תאונה במהירות מאוד נמוכה בשל אי שמירת מרחק .

לא היתה ירידת ערך כלל ושום פגיעת שילדה

פורסם
ממש לא הכרחי . לי החליפו פעם מכסה מנוע בגלל תאונה במהירות מאוד נמוכה בשל אי שמירת מרחק .

לא היתה ירידת ערך כלל ושום פגיעת שילדה

תודה רבה על התגובה, מה לגבי התוצאות האחרות של הבדיקה המצורפת?

מבין מהן משהו? האם נראה שהרכב באופו כללי במצב תקין או דורש תיקונים?

שוב תודה :wink:

פורסם

לדעתי, מדובר בבדיקה סבירה. אי אפשר באמת לדעת בלי לראות את הרכב אם יש פה משהו אמיתי, אבל לא נראה שמשהו מכל מה שמופיע הוא קריטי.

אם אפשר, הייתי לוקח את הרכב למוסך שאתה מכיר (ולא בעל הרכב) ביחד עם טופס הבדיקה שיחווה את דעתו. לפעמים יש גם בלאי סביר לגמרי שעלות התיקון שלו לא שולית, מה שלא מונע רכישה אבל יכול לעזור בהתמקחות.

אם אתה לא מכיר, מוסך שי-לי באור יהודה (מורשה פורד) יוכל לעזור לך, לדעתי. דבר עם עדי, יש להם כאן יוזר בפורום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שים לב שגם אם לא נרשמה ירידת ערך ע''י שמאי עדיין יש ירידת ערך מסחרית שמשפיעה על מכירה עתידית, תתמקח על כך בהתאם.

• תוכן חדש...