Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכבר נדפק.

נקנה משגריר בפעם הקודמת שנתקעתי.

הרכב דהייטסו YRV שנת 2003.

הרכב היה כבוי 3 ימים, לפני זה לא היה שום סימן לזה שהמצבר הולך למות.

מה יכול להיות?

כבר פעם 2 שזה קורה לי עם מצבר בן שנה-שנה וחצי.

פורסם

תבקש שיבדקו לך צריכת זרם פאראזיטית או תבדוק בעצמך אם יש לך רב מודד. מותר עד 50ma.

יכול להיות שהמצבר בסדר אבל יש צרכן באוטו (כמו אזעקה ישנה) שצורך הרבה זרם גם כשהכל כבוי ולאחר מספר ימים מרוקן את המצבר.

פורסם
תבקש שיבדקו לך צריכת זרם פאראזיטית או תבדוק בעצמך אם יש לך רב מודד. מותר עד 50ma.

יכול להיות שהמצבר בסדר אבל יש צרכן באוטו (כמואזעקה ישנה) שצורך הרבה זרם גם כשהכל כבוי ולאחר מספר ימים מרוקן את המצבר.

אין אזעקה אבל יש קודן. קשור?

יש מטען סלולארי שמחובר קבוע (חיבור סיגריות...) ולא משתמש בו אבל הוא לא דולק כשהרכב כבוי.

מטען 2A.

פורסם

בצע את הבדיקה לאיתור זרם פאראזיטי.

זה לא משנה אם זה קודן או אזעקה, במידה ומשהו "שואב", צריך להפסיק אותו.

פורסם
וכבר נדפק.

נקנה משגריר בפעם הקודמת שנתקעתי.

הרכב דהייטסו YRV שנת 2003.

הרכב היה כבוי 3 ימים, לפני זה לא היה שום סימן לזה שהמצבר הולך למות.

מה יכול להיות?

כבר פעם 2 שזה קורה לי עם מצבר בן שנה-שנה וחצי.

רגע, המצבר לא תקין בוודאות או זה רק עניין חד פעמי? ז"א הנעת את הרכב, טענת את המצבר וזה קרה שוב?

פורסם
רגע, המצבר לא תקין בוודאות או זה רק עניין חד פעמי? ז"א הנעת את הרכב, טענת את המצבר וזה קרה שוב?
הגיעו "שגריר" הניע עם כבלים ובדק מתחים וכו' אמר אין בעיה. יש עוד 8 חודשי אחריות על המצבר לך ל"שנפ".

נראה לי המצבר סבבה...

איך / איפה בודקים צריכה פאראזיטית?

אגב, יש לי פיוז שרוף כבר תקופה ארוכה , כתוצאה מכך התאורה של הגיר והמזגן לא עובדות...לא מפריע לי.

יכול להיות קשור???

פורסם

בודקים אצל חשמלאי רכב / מוסך שעליו אתה סומך ובמחיר סביר.

אם זה משהו שחוזר על עצמו כפי שאתה מתאר, גש ותבדוק.

לא נעים להתקע ללא מצבר ואתה יכול להיות בטוח שזה יקרה דווקא ביום הכי חשוב שלך.

הכל יכול להיות קשור, עלייך לגשת לבדיקה אצל אדם עם המכשור והידע המתאים, לא נוכל לבדוק לך את הרכב דרך הפורום אלה רק להכווין אותך במידה ויש לך את הכלים והציוד המתאים, מה שסביר להניח שלא.

אנשים מורחים את השרשורים שלהם לפעמים מעבר לנדרש ולא בקטע רע, פשוט ברגע שדרוש בעל מקצוע או לשלם למישהו, פתאום השרשור מתארך עד אינסוף במחשבה שהפורום, יגיע לפתור את הבעיה.

אם יש לך מכשור מדידה למכשירי חשמל סביר כלשהו, ביוטוב או בגוגל יש הדרכה כיצד לבדוק.

בנוסף, אם תבצע חיפוש כאן "בדיקה לזליגת חשמל" או "בדיקת זליגה" בפורום, תמצא מדריכים שמקצוענים כתבו.

פורסם
הגיעו "שגריר" הניע עם כבלים ובדק מתחים וכו' אמר אין בעיה. יש עוד 8 חודשי אחריות על המצבר לך ל"שנפ".

נראה לי המצבר סבבה...

איך / איפה בודקים צריכה פאראזיטית?

אגב, יש לי פיוז שרוף כבר תקופה ארוכה , כתוצאה מכך התאורה של הגיר והמזגן לא עובדות...לא מפריע לי.

יכול להיות קשור???

לפי מה שאתה מספר המצבר כרגע תקין ,אז הבדיקה הנכונה המומלצה לך, זרם פריזיטי. קודם תתקן את הקצר ותחליף נתיך שרוף.

• תוכן חדש...