Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב ברומא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני טס לרומא ל 5 ימים במרץ. מעוניין לשכור רכב ספורטיבי ליום יומיים בסגנון m3-4 rs3 וכו'. מאיפה להתחיל חפש?

פורסם

רעיון גרוע,אני בספק אם אתה יודע לקראת מה אתה בא,אבל רומא זה אפילו לא ת"א,אין מה לחפש שם אם רכב.

תחבורה ציבורית,רגליים,או אם בא לך להרגיש רומאי ויש לך ניסיון לטייל בעיר על וספה מאוד נחמד,מקצר זמנים ונח.

פורסם

אכן רעיון גרוע מאוד. אין מה לעשות עם רכב ברומא אלא אם כן אתה מתכוון שאתה רק נוחת ברומא ומשם ממשיך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא. המלון שלי שם במרכז. אז אם לא לשכור שם רכב. אולי להזמין לנהוג במסלול סגור באזור? איזה עוד אטרקצריות מוטריות קיימות שם?

פורסם

רומא? אוטופוס! מרבית האתרים בטווח הליכה, מכסימום קו האוטובוס המקשר ביניהם (נדממה לי 64) והתחתית.

דרך אגב, הם מקשרים לא רק בין אתרי התיירות, אלא גם בין התיירים לבין הכייסים.

למקומות יותר מרוחקים - כמו הקטקומבות - אוטובוס (+הליכה).

במרחב של רומא אין לך מה לחפש עם רכב, חוץ מקנסות ונזקים לרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נדמה לי שאתה טועה. שכירת רכבי על היא עניין יקר מאד, ונדון בהרחבה בלא מעט שרשורים בפורום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוב רומא זה איזור לתושבים בלבד עם תנועה מוגבלת + כל השלטים באיטלקית אז אתה גם לא מבין שאתה עושה עבירה.

לרוב אין חנייה במלונות המרכז - הם לוקחים לך את הרכב לחניון בעלות לא קטנה

אם בכל זאת החלטת על שכירת רכב - תוודא שיש למלון חנייה בחינם ושהמלון מדווח למשטרה שאתה שוהה אצלו וכך לא תקבל קנסות

STI 2004

פורסם

נראה לי שהבחור הבין ששכירת רכב בתוך רומא היא שטות שתעלה הרבה כסף ותבזבז את זמנו.

הוא מחפש נהיגה ברכב אקזוטי. עכשיו הוא מבין את העלויות הכרוכות בכך.

פורסם

אני בדיוק מתכנן את טיול הנהיגה השנתי באזור אפריל-מאי.

במידה ואתה מעוניין להשכיר רכב מיוחד, אני ממליץ לאסוף אותו בשדה ביום הראשון אחרי הנחיתה, לבלות את תקופת ההשכרה רחוק מהערים הגדולות (צ'ינקה טרה, טוסקנה או אמאלפי) ולהחזיר את האוטו לשדה ורק לאחר מכן להמשיך לעיר.

פורסם
נראה לי שהבחור הבין ששכירת רכב בתוך רומא היא שטות שתעלה הרבה כסף ותבזבז את זמנו.

הוא מחפש נהיגה ברכב אקזוטי. עכשיו הוא מבין את העלויות הכרוכות בכך.

בדיוק. אני מחפש המלצה למסלול כזה כמה שיותר קרוב לרומא, נגיד עד גג שעה נסיעה.

לא חייב מכונית סופר על. אפשר להתספק בM3/ RS5. יש המלצות???

פורסם

mh53 - תודה. אתה נותן פרופורציות.

לשרוף יום שלם ו-800 ק"מ בשביל 10-20 דקות נהיגה שעולות 100-300 אירו - נראה בזבוז זמן משווע. אבל כל אחד וחלומותיו.

• תוכן חדש...